Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές- «Έκανα συμφωνία με δαίμονες για να κερδίσω τη λοταρία»

Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές- Έκανε "συμφωνία" με δαίμονες για να κερδίσει λοταρία Facebook Twitter
Η Bibaa Henry στα 46α γενέθλιά της με την αδερφή της, Nicole Smallman, 27 ετών.
0

Ένας Βρετανός που δολοφόνησε δύο αδελφές σε πάρκο του Λονδίνου, που πίστευε ότι έκανε «συμφωνία με δαιμονικές δυνάμεις» να σκοτώνει γυναίκες κάθε έξι μήνες, με αντάλλαγμα να νικήσει μελλοντικά στη λοταρία, καταδικάστηκε σε φυλάκιση τουλάχιστον 35 ετών.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, ηλικίας σήμερα 19 ετών, μαχαίρωσε και σκότωσε τη 46χρονη Μπίμπα Χένρι και την 27χρονη Νικόλ Σμόλμαν, σε μια άγρια επίθεση σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνο, τον Ιούνιο πέρυσι, αφότου οι δύο γυναίκες είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της Χένρι με φίλους.

Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές- Έκανε "συμφωνία" με δαίμονες για να κερδίσει λοταρία Facebook Twitter

Ο Χουσέιν διέπραξε τους φόνους για να εκπληρώσει το δικό του μέρος ενός κατά φαντασίαν «συμβολαίου με τον δαίμονα Mighty King Lucifuge Rofocale» το οποίο είχε υπογράψει χρησιμοποιώντας το αίμα του, υποσχόμενος να «διαπράττει τουλάχιστον έξι θυσίες κάθε έξι μήνες για όσο είμαι ελεύθερος και μου είναι σωματικά δυνατό».

Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές- Έκανε "συμφωνία" με δαίμονες για να κερδίσει λοταρία Facebook Twitter

Οι δύο αδελφές, που είχαν στενή σχέση, είχαν πάει στο Πάρκο Φράιεντ στο Γουέμπλεϊ για να γιορτάσουν με φίλους, ωστόσο έμειναν οι δυο τους τα ξημερώματα. Έβγαλαν 150 φωτογραφίες, με την τελευταία φωτογραφία να τις δείχνει να κοιτούν κάτι στο πλάι, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίστηκε ο Χουσέιν.

«Ο Χουσέιν είναι ένα επικίνδυνο, υπεροπτικό και βίαιο άτομο, το οποίο από την αρχή δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια ή αποδοχή των πράξεών του», δήλωσε η Μαρία Γκριν, μια επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου.

«Ελπίζω πως γνωρίζοντας ότι θα περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή θα προκαλέσει μια μικρή ανακούφιση στους αγαπημένους της Μπίνταα και της Νικόλ».

Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές- Έκανε "συμφωνία" με δαίμονες για να κερδίσει λοταρία Facebook Twitter
Λονδίνο: 19χρονος δολοφόνησε δυο αδελφές- Έκανε "συμφωνία" με δαίμονες για να κερδίσει λοταρία Facebook Twitter

Ο Χουσέιν μαχαίρωσε τη Χένρι 8 φορές, ενώ η Σμόλμαν έφερε 28 τραύματα. Μετά τις δολοφονίες, έσυρε τα πτώματα στο δάσος, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, που ζει με τη μητέρα του, εντοπίστηκε από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος και συνελήφθη έπειτα από τέσσερις εβδομάδες. Η αστυνομία πιστεύει ότι ένα τραύμα που υπέστη στο χέρι του κατά τη διάρκεια των δολοφονιών τον απέτρεψε από το να δολοφονήσει άλλους ανθρώπους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM