Λογαριασμός για δωρεές στην Κου Κλουξ Κλαν μπλοκαρίστηκε από την PayPal

Λογαριασμός για δωρεές στην Κου Κλουξ Κλαν μπλοκαρίστηκε από την PayPal Facebook Twitter
0

Το PayPal μπλόκαρε ένα λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για την συγκέντρωση δωρεών από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κου Κλουξ Κλαν.

Οι «πιστοί λευκοί ιππότες της Κου Κλουξ Κλαν» είχαν προωθήσει το λογαριασμό μέσω μιας σελίδας στην ιστοσελίδα του. Το PayPal δέχθηκε πολλά μηνύματα για το θέμα που το ώθησαν να μπλοκάρει τον λογαριασμό ενώ δέχθηκε και κριτική που δεν έδρασε νωρίτερα. Πολλοί στέκονται στην αργοπορία του μετά την αποκάλυψη του λογαριασμού ενώ κατακεραυνώνουν την υπηρεσία που εξαρχής δεν μπόρεσε να κάνει σωστό έλεγχο και ενεργοποίησε το λογαριασμό.

Σύμφωνα με το BBC, η ομάδα «Loyal White Knights of the Ku Klux Klan» είπε πως συγκέντρωνε πόρους για να μπορεί να στέλνει ενημερωτικό υλικό στα μέλη της της και να διοργανώνει διαδηλώσεις.

Το PayPal δήλωσε πως είναι δέσμευσή του να μην επιτρέπει τη χρήση της πλατφόρμας του για άτομα που έχουν στόχο τη διασπορά μίσους και διακρίσεων.

Η σχετική διεύθυνση PayPal καταχωρήθηκε σε μια διεύθυνση Gmail, η οποία κάνει ορισμένους να αμφισβητήσουν αν η Google σχεδίαζε επίσης να παρέμβει. Μια εκπρόσωπος της Google δήλωσε ότι εξετάζει το θέμα, αναφέρει το BBC.

Η σελίδα των μελών της ΚΚΚ περιέχει τώρα μια ειδοποίηση που αναφέρει ότι ο παραλήπτης δεν είναι σε θέση να λάβει χρήματα αυτήν τη στιγμή.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ