Κύπρος - Serial killer: Κατηγορείται και για βιασμό 19χρονης ο Νίκος Μεταξάς - Κατέγραψε βίντεο

Κύπρος - Serial killer: Κατηγορείται και για βιασμό 19χρονης ο Νίκος Μεταξάς - Κατέγραψε βίντεο Facebook Twitter
0

Εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου Λευκωσίας οδηγήθηκε στις 09:00 το πρωί ο 35χρονος serial killer, Νίκος Μεταξάς, για ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, σε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση των κατά συρροήν δολοφονιών του, τις οποίες ο ίδιος ομολόγησε. 

Σύμφωνα με το Sigmalive, o 35χρονος serial killer κατέφθασε στο χώρο του δικαστηρίου υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. Το Δικαστήριο διέταξε την ανανέωση της κράτησής του Νίκου Μεταξά στο άκουσμα νέων υποθέσεων από τον ανακριτή, ο οποίος έκανε αναφορά και για μία καταγγελία βιασμού γυναίκας από τον 35χρονο.

Πρόκειται για μια νέα υπόθεση βιασμού που αποκαλύπτεται μετά από νέα μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία.   Η νέα υπόθεση καταγγέλθηκε στις 30/4 στο ΤΑΕ Λευκωσίας και αφορά βιασμό που φαίνεται να έλαβε χώρα το 2017.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης»,, όπως ανέφερε ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ, Νεόφυτος Σιάηλος, στις 30 Απριλίου 2019 καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας από αλλοδαπή, πως κατά το 2017 και συγκεκριμένα στις 30/9/17 και όταν εκείνη ήταν 19 ετών, ο ύποπτος ήρθε σε σεξουαλική επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Όπως πρόσθεσε, ο 35χρονος συνομιλούσε μαζί της για να τη φωτογραφίσει ως μοντέλο. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τον βιασμό με το κινητό του τηλέφωνο. Η 19χρονη εκμυστηρεύτηκε μέσω social media στη σύζυγό του 35χρονου τον βιασμό. Ο 35χρονος μέχρι στιγμής δεν παραδέχεται τη νέα υπόθεση βιασμού, αυτή δηλαδή της 19χρονης που αποκαλύφθηκε σήμερα στο Δικαστήριο.

Όπως αναφέρθηκε εντός του Δικαστηρίου, λήφθηκαν 350 καταθέσεις ενώ αναμένεται να ληφθούν άλλες 150. Παραλήφθηκαν 352 τεκμήρια. Εντοπίστηκε όχημα που είχε ο 35χρονος το 2016 και έγιναν εξετάσεις.  

Ο Νίκος Μεταξάς παρουσιάστηκε και σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου, χωρίς την εκπροσώπηση συνηγόρου υπεράσπισης. Η Αστυνομία αιτήθηκε από το Δικαστήριο και έλαβε την 8ημερη ανανέωση του διατάγματος κράτησης του, αίτημα στο οποίο ο 35χρονος δεν έφερε ένσταση και απάντησε λακωνικά: «Δεν έχω ένσταση εντιμότατη».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μενέντεζ προς Τουρκία: Όποια επιθετικότητα κατά της Ελλάδας δεν είναι αποδεκτή, θα έχει συνέπειες

Διεθνή / Μενέντεζ προς Τουρκία: Όποια επιθετικότητα κατά της Ελλάδας δεν είναι αποδεκτή, θα έχει συνέπειες

«Επικίνδυνη περίοδος για να προσπαθήσει να προκαλέσει ένα επεισόδιο ώστε να αποσπάσει την προσοχή των Τούρκων πολιτών από την κακή οικονομική τους κατάσταση»
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ