Κουέντιν Ταραντίνο: «Η επόμενη ταινία μου θα είναι η τελευταία - Δε θέλω να γίνω εκείνος ο ηλικιωμένος εκτός επαφής»

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαιώνει ότι η επόμενη ταινία του θα είναι η τελευταία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

 Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του πως η επόμενη ταινία του θα είναι και η τελευταία, τηρώντας μια υπόσχεσή του, σύμφωνα με την οποία θα σκηνοθετήσει μόνο 10 ταινίες.

Σε συνέντευξή του στο CNN, ο σκηνοθέτης επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ταινία θα είναι και η τελευταία του, αφού σκηνοθέτησε εννέα ταινίες τις τελευταίες τρεις δεκαετίες (χωρίς να υπολογίζεται σ' αυτές το Death Proof του 2007, που αποτέλεσε μέρος της Grindhouse, μαζί με την ταινία Planet Terror του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ).

«Το κάνω εδώ και πολύ καιρό, το κάνω για 30 χρόνια. Και ήρθε η ώρα να ολοκληρώσω την παρουσία μου», είπε ο Ταραντίνο.

Ο Ταραντίνο ξεκίνησε τη σκηνοθετική του καριέρα στη μεγάλη οθόνη με το Reservoir Dogs του 1992 και πιο πρόσφατα βρέθηκε στο «τιμόνι» της ταινίας Once Upon a Time in Hollywood του 2019. Έχει κερδίσει δύο Όσκαρ σεναρίου: για το Pulp Fiction του 1994 και το Django Unchained του 2012, τα οποία σκηνοθέτησε και τα δύο.

Οι υπόλοιπες σκηνοθετικά αυτόνομες ταινίες του είναι οι: Jackie Brown (1997), Kill Bill: Volume 1 (2003), Kill Bill: Volume 2 (2004), Inglourious Basterds (2009) και The Hateful Eight (2015).

Ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαιώνει ότι η επόμενη ταινία του θα είναι η τελευταία Facebook Twitter

Στη συνέντευξή του ο Ταραντίνο είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει να δουλεύει με μειωμένη απόδοση, εξηγώντας: «Δεν θέλω να γίνω αυτός ο ηλικιωμένος που δεν έχει επαφή όταν, ήδη, νιώθω λίγο σαν γέρος εκτός επαφής, όταν πρόκειται για τις ταινίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή» είπε χαρακτηριστικά στον Κρις Γουάλας του CNN.

Ωστόσο ο σκηνοθέτης είπε ότι ακόμα δεν γνωρίζει ποια θα είναι η 10η και τελευταία ταινία που θα σκηνοθετήσει γιατί, όπως είπε, «δεν βιάζομαι πολύ να κάνω την τελευταία μου ταινία».

«Αυτή τη στιγμή, δεν ξέρω καν τι είναι μια ταινία - είναι κάτι που παίζει στο Netflix; Είναι κάτι που παίζει στο Amazon και οι άνθρωποι τη βλέπουν στον καναπέ; Αυτό είναι ταινία;» αναρωτήθηκε.

Προσφάτως, ο σκηνοθέτης ερωτηθείς στην εκπομπή του Χάουαρντ Στερν ποια είναι η καλύτερη ταινία του, αποκάλυψε πως είναι το «Once Upon a Time in Hollywood». 

«Για χρόνια οι άνθρωποι με ρωτούσαν τέτοια πράγματα», δήλωσε ο Ταραντίνο σχετικά με το ότι του ζητούσαν να διαλέξει την καλύτερη ταινία του. «Και έλεγα κάτι σαν: 'Ω, είναι όλες παιδιά μου'». Πραγματικά πιστεύω ότι το "Once Upon a Time in Hollywood" είναι η καλύτερη ταινία μου» είπε χαρακτηριστικά. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Σι Τζινπίνγκ: Τον Απρίλιο στην Κίνα ο Αμερικανός πρόεδρος

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Ετοιμάζει ταξίδι στην Κίνα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον Σι Τζινπίνγκ

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν, μεταξύ άλλων, για τον πόλεμο στην Ουκρανία, με τον Σι Τζινπίνγκ να επαναλαμβάνει ότι η Κίνα στηρίζει όλες τις προσπάθειες που συμβάλλουν στην ειρήνη
LIFO NEWSROOM
«Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Διεθνή / «Είναι εντελώς ντροπιαστικό» - Ουκρανοί στρατιώτες μιλούν για το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ

Ουκρανοί στρατιώτες που βρίσκονται στο μέτωπο του πολέμου σχολιάζουν το αμερικανικό σχέδιο ειρήνης, με κάποιους να το απορρίπτουν πλήρως και άλλους να δηλώνουν πως «είναι ώρα να συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε ένα πράγμα»
LIFO NEWSROOM
Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Διεθνή / Στάρμερ για πρίγκιπα Άντριου: «Οι άνθρωποι πρέπει να παρέχουν στοιχεία στους ερευνητές»

Ο Άντριου στερήθηκε τους βασιλικούς του τίτλους και τις τιμητικές διακρίσεις τον περασμένο μήνα, καθώς η βασιλική οικογένεια προσπάθησε να αποστασιοποιηθεί από τις επικρίσεις για τη σχέση του με τον Έπσταϊν
LIFO NEWSROOM