Koρυφαίος σύμβουλος του Τραμπ: Τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει "να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό"

Koρυφαίος σύμβουλος του Τραμπ: Τα μέσα ενημέρωσης θα πρέπει "να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό" Facebook Twitter
1

Τα μέσα ενημέρωσης είναι «μέρος της αντιπολίτευσης» και θα πρέπει «να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό», δήλωσε ο Στιβ Μπάνον στρατηγικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στην εφημερίδα The New York Times.

 

«Τα μέσα ενημέρωσης εδώ είναι το κόμμα της αντιπολίτευσης (…) όχι το Δημοκρατικό Κόμμα (…). Δεν κατανοούν αυτή τη χώρα. Δεν κατανοούν για ποιο λόγο ο Ντόναλντ Τραμ είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ», δήλωσε ο Μπάνον στη διάρκεια τηλεφωνικής του συνέντευξης στην αμερικανική εφημερίδα.

 

«Τα μέσα θα πρέπει να παρεμποδιστούν και να ταπεινωθούν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και απλώς να ακούσουν για λίγο», τόνισε.

 

«Τα μεγάλα μέσα δεν απέλυσαν κανέναν που παρακολούθησε την προεκλογική μας εκστρατεία», πρόσθεσε ο Μπάνον που διετέλεσε γενικός διευθυντής της προεκλογικής ομάδας του Τραμπ. «Δείτε τους λογαριασμούς στο Twitter αυτών των ανθρώπων: είναι ξεκάθαροι υποστηρικτές της εκστρατείας της (Χίλαρι) Κλίντον», αντιπάλου του Τραμπ στις προεδρικές εκλογές, εκτίμησε.

 

«Και γι’ αυτό δεν έχετε εξουσία. Ταπεινωθήκατε», εξήγησε ο Μπάνον μιλώντας στους New York Times.

 

Οι δηλώσεις αυτές του Μπάνον, που σπάνια παραχωρεί συνεντεύξεις, γίνονται την ώρα που υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και του Τύπου.

 

Ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει το Σάββατο απευθυνόμενος σε πράκτορες της CIA ότι είναι «σε πόλεμο» με τα μέσα και ότι οι δημοσιογράφοι είναι «μεταξύ των πιο ανέντιμων ανθρώπων στον κόσμο».

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Διεθνή / Η Μελόνι στέλνει έκτακτο υλικό για την προστασία των ενεργειακών υποδομών της Ουκρανίας - Επικοινωνία με Ζελένσκι

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ιταλικής κυβέρνησης, «οι γεννήτριες ιταλικών εταιριών πρόκειται να αποσταλούν στην Ουκρανία τις επόμενες ημέρες»
LIFO NEWSROOM
Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Διεθνή / Τραμπ Τζούνιορ εναντίον Ουκρανίας: Οι ΗΠΑ δεν θα είναι πλέον «ο ηλίθιος με το μπλοκ επιταγών»

Ο μεγαλύτερος γιος του Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση Ζελένσκι αλλά και στη στάση της Ευρώπης απέναντι στον πόλεμο, ενώ ανέφερε πως ο πατέρας δεν αποκλείεται να πάψει να στηρίζει την Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
ΣΚ - Πώς οι Μαλδίβες έγιναν – απροσδόκητα – ένας προσιτός προορισμός

Διεθνή / Πώς οι Μαλδίβες έγιναν απροσδόκητα ένας προσιτός προορισμός

Κάποτε ήταν προορισμός αποκλειστικά για υπερ - πλούσιους. Σήμερα οι Μαλδίβες προσφέρουν ένα πιο τοπικό και βιώσιμο μοντέλο τουρισμού, που αλλάζει το ποιοι μπορούν να ζήσουν την εμπειρία του «παραδείσου»
LIFO NEWSROOM
ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM