Βίασε και δολοφόνησε 5χρονο σε δομή φιλοξενίας αστέγων- Το είχε διώξει η μητέρα του

Κορίτσι 5 ετών βιάστηκε και δολοφονήθηκε σε δομή φιλοξενίας αστέγων- Το είχε διώξει η μητέρα του Facebook Twitter
Φωτ.: Shawnee Co. Department of Corrections
0

Ένας άστεγος βίασε και δολοφόνησε ένα πεντάχρονο κορίτσι από το Κάνσας που βρισκόταν και αυτό σε δομή φιλοξενίας αστέγων στο δάσος. 

Οι γείτονες αναφέρουν ότι η μητέρα της είχε διώξει την ίδια και άλλα μέλη της οικογένειας από το σπίτι τους, μερικές ημέρες πριν τον βιασμό και τη δολοφονία της, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η 5χρονη Ζόε Φέλιξ βρέθηκε σε ένα βενζινάδικο σοβαρά τραυματισμένη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα, κατέληξε. Οι ιατροδικαστικές εξετάσεις έδειξαν ότι βιάστηκε πριν τραυματιστεί σοβαρά. 

Σύμφωνα με τις αρχές, ο 25χρονος Μίκελ Τσέρι, επίσης άστεγος, είναι αυτός που κατηγορείται για τη δολοφονία και τον βιασμό της, με αποτέλεσμα να συλληφθεί, μετέδωσε το τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο WBIW.

Οι γείτονες είπαν ότι ο ύποπτος έμενε κάποια στιγμή στο ίδιο σπίτι με τη Ζόε μαζί με τον πατέρα και την αδελφή της. Ισχυρίστηκαν ότι η μητέρα του παιδιού τούς έδιωξε όλους στο δρόμο πριν από περίπου δύο εβδομάδες, αναγκάζοντάς τους να ζήσουν σε δομή φιλοξενίας μερικά χιλιόμετρα μακριά. 

Οι γείτονες δήλωσαν ότι έκαναν πολλές αναφορές στους κοινωνικούς λειτουργούς του Κάνσας τις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου της, αναφέροντας τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης στο σπίτι της, το οποίο δεν είχε τρεχούμενο νερό και ήταν γεμάτο με περιττώματα. Ωστόσο, δεν έγινε τίποτα. 

«Ήταν πάντα βρώμικη, δεν είχε φαγητό, εκτός αν κάποιος από εμάς την τάιζε, αλλά προφανώς δεν το έπαιρναν σοβαρά υπόψη τους».

Οι νομοθέτες της πολιτείας του Κάνσας ζητούν απαντήσεις από το υπουργείου Παιδιού και Οικογένειας. «Πρέπει να κάνουμε περισσότερα», δήλωσε η γερουσιαστής Oletha Faust-Goudeau.

Με πληροφορίες από ABC News, New York Post

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM