Κόρη διαβόητου πατρός η Ισπανίδα που θέλει "να πάνε να γαμηθούν" οι άνεργοι

Κόρη διαβόητου πατρός η Ισπανίδα που θέλει "να πάνε να γαμηθούν" οι άνεργοι Facebook Twitter
6

Μετά την παγκόσμια κατακραυγή που ξεσήκωσε η είδηση (ότι η βουλευτής του Λαικού Κόμματος Αντρέα Φάμπρα είπε μέσα στην ισπανική Βουλή: "Οι άνεγοι να πάνε να γαμηθούνε")  η Φάμπρα δήλωσε ότι όντως είπε τη συγκεκριμένη φράση, όμως δεν αναφερόταν στους ανέργους αλλά στους βουλευτές του PSOE που παρεμπόδιζαν την ομιλία του προέδρου με κραυγές και ύβρεις.

Με τον διεφθαρμένο μπαμπά της

 

Η Ισπανίδα βουλευτής είναι μαθημένη στην κακή δημοσιότητα, για έναν ακόμη λόγο: τον πατέρα της, Κάρλος Φάμπρα.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο και μεγαλομανή πολιτικό, διαβόητο κυρίως επειδή σε εποχές κρίσης έστησε με κρατικά έξοδα ένα άγαλμα του εαυτού του, ύψους 24 μέτρων και αξίας 300.000 ευρώ,  στην είσοδο ενός νεόδμητου αεροδρομίου στην Castellon, το οποίο κανείς (ακόμη) δεν χρησιμοποιεί.

Ο Κάρλος είναι διευθυντής του (υπερχρεωμένου) αεροδρομίου και τοπικός άρχων, με το Λαικό Κόμμα που κυβερνά την Ισπανία. Επίσης, κατά διαβολική σύμπτωση, ο Κάρλος κερδίζει συχνά το "Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο της Ισπανίας", το λεγόμενο El Gordo -κάτι που έχει εγείρει ψιθύρους για στημένα παιχνίδια, και έχει διαταχθεί προανάκριση. Στην Ισπανία τα λαχεία που κερδίζουν μεγάλα ποσά συνηθίζεται να εξαγοράζονται μυστικά από ανθρώπους που θέλουν να ξεπλύνουν βρώμικο χρήμα.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ ΒΑΝΣ

Διεθνή / Στο Πακιστάν οι συνομιλίες ΗΠΑ–Ιράν με Βανς – Οι όροι της Τεχεράνης και οι «κόκκινες γραμμές»

Παρά ορισμένα συγκρατημένα θετικά μηνύματα από τη διαδικασία, οι διαφορές παραμένουν βαθιές, με τις δύο πλευρές να προσέρχονται με διαφορετικές προτεραιότητες
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ

Διεθνή / Βασίλισσα Ελισάβετ: Ποια ήταν η τελευταία επιθυμία που είχε και αφορούσε τα δισέγγονά της

Αν και το παλάτι δεν αποκάλυψε ποτέ λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της, φέρεται να επιδεινώθηκε το καλοκαίρι του 2022 και σύμφωνα με τις πληροφορίες υπήρχε μια αίσθηση αποχαιρετισμού στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Διεθνή / Λίβανος: Πότε οι συνομιλίες με Ισραήλ, το μήνυμα της Χεζμπολάχ - Έκκληση να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί

Αφού τέθηκε σε εφαρμογή κατάπαυση πυρός ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν, το Ισραήλ υποστήριξε- αντίθετα με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν που ήταν ο μεσολαβητής «κλειδί»- ότι ο Λίβανος δεν συμπεριλαμβανόταν στη συμφωνία
THE LIFO TEAM
ΓΑΛΛΙΑ FAST FOOD ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Διεθνή / Γαλλία: Το fast food εκτοξεύεται στη «γενέτειρα» της haute cuisine, προκαλώντας ανησυχία στον κλάδο

Πλέον περισσότερο από το μισό της αγοράς προέρχεται από fast food και fast casual επιχειρήσεις, σε μία τάση που στηρίζεται κυρίως στους νεότερους καταναλωτές και στα social media
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Νομίζατε οτι έχουμε το μονοπώλιο σε διεφθαρμένους πολιτικούς; Όχι βέβαια! Απλά τα ποσοστά μας σε σύγκριση με τον πληθυσμό μας είναι τεράστια. Και, όπως λέει ένας φίλος πιο πάνω, στο εξωτερικό, ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ. Εδώ, πήγαν να τιμωρήσουν τον Άκη και σε λίγο θα καταλήξουμε τον κάνουμε μάρτυρα αυτόν και την αθώα σύζυγό του. Είναι φορές, το ομολογώ με πόνο ψυχής, που θα ήθελα να ΜΗΝ ισχύουν δημοκρατικές διαδικασίες, μπας και κάποτε καθαρίσει ο τόπος από τα κατακάθια που επιπλέουν επί δεκαετίες. Αν και, αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι μυαλά, θα επιτρέπουμε πάντα στα κατακάθια να μας κάθονται στο σβέρκο (Βλ.εκλογές).
Παντού υπάρχει διαφθορά και σαπίλα, το θέμα ειναι η έκταση της. Αν στην ισπανία είναι το 2% των πολιτικών τέτοιοι και στην Ελλάδα το 80% (τυχαία νούμερα), έχουμε πρόβλημα.
Ο Ευρωπαικός Νότος και η σαπίλα του. Έλληνες πολιτικοί, Ιταλοί πολιτικοί, Ισπανοί πολιτικοί διεφθαρμένοι μέχρι το κόκκαλο...ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥΣ! Μετά αναρωτιόμαστε γιατί ο Βορράς μας αντιμετωπίζει ως υπανθρώπους 8ης κατηγορίας. Αλλά ξέχασα ο λαός δε φταίει ποτέ, πάντα φταίει κάποιος άλλος. Όχι οτι στο Βορρά δεν υπάρχει βρωμιά αλλά διάολε που και που πάει κάποιος φυλακή!