Κονγκό: Ένοπλοι απήγαγαν πέντε εργαζόμενους σε χρυσωρυχείο - Ένας Γάλλος μεταξύ των ομήρων

Κονγκό: Ένοπλοι απήγαγαν πέντε εργαζόμενους σε χρυσωρυχείο - Ένας Γάλλος μεταξύ των ομήρων Facebook Twitter
0

Ένοπλοι απήγαγαν πέντε εργαζόμενους στο χρυσωρυχείο Ναμόγια της εταιρίας Banro στο ανατολικό Κονγκό, όπως έγινε γνωστό σήμερα. Η εταιρία αναφέρει σε ανακοίνωσή της πως οι δράστες της απαγωγής είναι πιθανόν πολιτοφύλακες.


Όπως μετέδωσε το Reuters, οι απαχθέντες είναι ένας γάλλος υπήκοος, ένας Τανζανός και τρεις Κονγκολέζοι.


Η επίθεση στο χρυσωρυχείο εκδηλώθηκε τη νύχτα της Τρίτης προς Τετάρτη και έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δήλωσε στο Reuters ο Κρισπίν Μουτβέντου, υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρίας, προσθέτοντας ότι τοπική πολιτοφυλακή είχε διατυπώσει πρόσφατα απειλές εις βάρος της εταιρίας.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Homme FC ξαναγράφει τι μπορεί να είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα στο queer Λονδίνο

Διεθνή / Ενα transmasc football club στο Λονδίνο φτιάχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο από ομάδα

Ξεκινώντας ως ένα χαλαρό transmasc πεντάρι στο ανατολικό Λονδίνο, το Homme FC εξελίχθηκε γρήγορα σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από ποδοσφαιρική ομάδα. Σήμερα λειτουργεί ως κοινότητα, καλλιτεχνικό project και χώρος φροντίδας, προτείνοντας έναν διαφορετικό τρόπο συλλογικής ζωής μέσα στο queer αθλητικό τοπίο της πόλης.
ΠΑΝΟΣ ΜΙΧΑΗΛ