Κίνα: Η στιγμή που οι αρχές τραβούν βίαια άνδρα για να τον πάνε σε κέντρο καραντίνας

Αρχές στην Κίνα παίρνουν σηκωτό άνδρα για να τον πάνε σε κέντρο καραντίνας Facebook Twitter
0

Την ώρα που οι κινεζικές αρχές ανακοινώνουν περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, ένα νέο βίντεο με την βίαιη προσπάθεια των αρχών να μεταφέρουν άνδρα σε κέντρο καραντίνας κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο άνδρας φαίνεται να σέρνεται με την βίαια από τον καναπέ του σπιτιού του στην πόλη Hangzhou, πρωτεύουσα της κινεζικής επαρχίας Zhejang στα ανατολικά της χώρας.

Οι αξιωματούχοι, ντυμένοι με λευκές στολές, φαίνεται να έχουν εισβάλει στο σπίτι του, απαιτώντας τη μεταφορά του στο κέντρο καραντίνας.

«Βάλε την μάσκα», φωνάζουν οι άνδρες των αρχών, ζητώντας του να καλύψει το πρόσωπό του παρότι βρίσκεται στο ίδιο του το σπίτι και δεν αποτελεί κίνδυνο.

Τυλίγοντας τα χέρια τους γύρω του καθώς ο άνδρας παλεύει να ξεφύγει, οι αρχές του φωνάζουν να «συνεργαστεί».

Τελικά, οι δύο άνδρες με τις στολές τον τραβούν από τον καναπέ, με τον ίδιο να ζητά «να μην είναι τόσο βίαιοι» αλλά και χρόνο για να μιλήσουν.

Παρά τις ενδείξεις ότι η βίαιη επιβολή των κανόνων του κορωνοϊού συνεχίζεται στην Κίνα, πρόσφατα υπήρξε κάποια χαλάρωση των περιορισμών. Μεγάλες πόλεις της Κίνας, όπως η Σενζέν και το Πεκίνο, δεν απαιτούν πλέον αρνητικά τεστ για να χρησιμοποιήσουν τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Με πληροφορίες Daily Mail
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ