Ο Μάρτιν Σκορσέζε «εξακολουθεί να είναι θυμωμένος» με την τελική επεξεργασία της ταινίας του 1976, «Ο Ταξιτζής», σύμφωνα με την Φραν Λίμποβιτς.

 

Η Λίμποβιτς, κεντρικό πρόσωπο στη σειρά ντοκιμαντέρ του Σκορσέζε που προβλήθηκε στο Netflix, «Pretend It’s A City», είπε στους LA Times για τη απογοήτευση του σκηνοθέτη για την τελική κόπια του 1976, σε μία εμβληματική ταινία που κατέκτησε 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ.

 

Περιγράφοντας το πρόγραμμα γυρισμάτων για τη σειρά, η Λίμποβιτς εξήγησε ότι η κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ αναβλήθηκε λόγω της τελικής επεξεργασίας της ταινίας του σκηνοθέτη «The Irishman».

 

Τον πείραξε δε, λέγοντας πως ο βετεράνος σκηνοθέτης τάσσεται υπέρ μιας μεγαλύτερης διαδικασίας επεξεργασίας της κόπιας.

 

«Σας εγγυώμαι πως αν δεν του είχαν πάρει την κόπια, ακόμα θα ήταν σε διαδικασία επεξεργασίας για τον Ταξιτζή. Είναι ακόμα θυμωμένος», είπε η Λίμποβιτς.

 

«Μου το είπε πολλές φορές: Ξέρεις τι κατέστρεψε τον Ταξιτζή; Το κόκκινο χρώμα. Το στούντιο δεν θα μου έδινε αρκετά χρήματα για να διορθώσω το κόκκινο χρώμα και γι' αυτό είναι φρικτό».

 

«Και του λέω» συνεχίζει η Λίμποβιτς «Ξέρεις τι έχει πάει λάθος με τον Ταξιτζή, Μάρτι; Τίποτα». 

 

Εν τω μεταξύ, ο Μάρτιν Σκορσέζε ξεκίνησε πρόσφατα την παραγωγή του στη νέα του ταινία, «Killers of the Flower Moon», με γυρίσματα στην Οκλαχόμα.


Με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους του Ντε Νίρο και Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο. Το γουέστερν, το πρώτο του Σκορσέζε, αναζητά απαντήσεις στις δολοφονίες των γηγενών κατοίκων του Osage στην Οκλαχόμα την δεκαετία του 1920, όπου ανακαλύφθηκαν κοιτάσματα πετρελαίου.

 

Η ταινία έχει προϋπολογισμό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κάτι που την καθιστά την πιο ακριβή ταινία του Σκορσέζε μέχρι σήμερα.

 

Παρά τις προηγούμενες εικασίες ότι η ταινία θα βγει στο Netflix, το «Killers Of The Flower Moon» πρόκειται να κυκλοφορήσει από την Apple TV +.

 

Με πληροφορίες του NME