Κέρδισε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μετά από 15 χρόνια - Είχε αντίγραφο του στούντιο σπίτι του

Κέρδισε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μετά από 15 χρόνια - Είχε αντίγραφο του στούντιο σπίτι του Facebook Twitter
0

Ένας Γερμανός δικηγόρος που έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια αναπαριστώντας στο κελάρι του επεισόδια του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είπε πως το χόμπι του τον αποζημίωσε καθώς κέρδισε στ' αλήθεια το πολυπόθητο τηλεπαιχνίδι.

Ο 35χρονος Jan Stroh ήταν τόσο φανατικός θαυμαστής του παιχνιδιού, που είχε φτάσει σε σημείο να κατασκευάσει αντίγραφο της γερμανικής εκδοχής του προγράμματος στο υπόγειο του σπιτιού του, βάζοντας από τους φοίνικες των σκηνικών μέχρι τα ηχητικά εφέ. 

Μετά από χρόνια απόρριψης των αιτήσεων συμμετοχής που έκανε, τελικά προσκλήθηκε στο σόου ως ανταμοιβή για την αφοσίωσή του, με αφορμή την 20η επέτειο του παιχνιδιού την Δευτέρα.

Κέρδισε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μετά από 15 χρόνια - Είχε αντίγραφο του στούντιο σπίτι του Facebook Twitter

Όπως είπε στον παρουσιαστή Günther Jauch, δεν έχει χάσει κανένα από τα συνολικά 1.407 επεισόδια, μην πηγαίνοντας συχνά σε οικογενειακές συγκεντρώσεις όταν ήταν έφηβος προκειμένου να δει το σόου όταν είχε ξεκινήσει. Μετά από κάθε επεισόδιο, μελετούσε προσεκτικά τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, προσπαθώντας να αποστηθίσει όσες περισσότερες μπορούσε και προσκαλούσε τους φίλους του σε βραδιές κουίζ όπου άλλαζαν μεταξύ τους ρόλους, υποδυόμενοι αντίστοιχα τους παίκτες και τον παρουσιαστή.

«Το γεγονός πως πέρασα σχεδόν 16 χρόνια αναπαριστώντας το σόου στην δική μου σκηνή, μαζί με το μπάζερ και τον ήχο από το καμπανάκι, σίγουρα μου έδωσε προβάδισμα. Φυσικά ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος, ειδικά έχοντας κάνει τόσες φορές αίτηση», δήλωσε ο 28χρονος στην γερμανική Bild.

Όπως είπε, κατάφερε να χαλαρώσει αφού απάντησε την ερώτηση των 500 ευρώ. «Σκέφτηκα πως όλα θα πάνε καλά, απλώς φαντάσου το σαν ένα κανονικό κουίζ στο σπίτι σου», εξήγησε ο Jan Stroh, σημειώνοντα ςπως ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν μην πάθει μπλακάουτ.

Παρά την μεγάλη νίκη του, ο 28χρονος δικηγόρος είπε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη δουλειά του, αλλά θέλει να χρησιμοποιήσει το ένα εκατομμύριο που κέρδισε για να αγοράσει καινούργιο κοστούμι, να πάει διακοπές στην Αυστραλία, να δωρίσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και να ανακαινίσει το στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού του.

 Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Διεθνή / Το ναυάγιο που άφησε πίσω της η μάχη του Νέλσον βρέθηκε στην Κοπεγχάγη

Στο σημείο έχουν ήδη βρεθεί κανόνια, παπούτσια, κομμάτια από στολές, διακριτικά, μπουκάλια και ανθρώπινα λείψανα, ενώ οι αρχαιολόγοι δουλεύουν με πίεση χρόνου, επειδή η περιοχή συνδέεται με το μεγάλο κατασκευαστικό project του Lynetteholm.
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑ

Διεθνή / Ρεκόρ απασχόλησης στην Ισπανία με τους ασφαλισμένους να φτάνουν τα 22 εκατομμύρια

Ο αριθμός των ασφαλισμένων έφτασε σε ιστορικό υψηλό τον Μάρτιο, χάρη στην Εβδομάδα του Πάσχα, αφού δημιουργήθηκαν περισσότερες από 211.000 θέσεις εργασίας και η ανεργία σημείωσε μικρή πτώση
THE LIFO TEAM
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΗΤΕΡΑ

Διεθνή / Savannah Guthrie: «Συνεχίζω να πιστεύω» - Το συγκινητικό μήνυμα της παρουσιάστριας ενώ η μητέρα της αγνοείται

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε πρόσφατες στιγμές που την οδήγησαν να αμφισβητήσει την πίστη της, λίγες μέρες αφότου η αναζήτηση της εξαφανισμένης μητέρας της ξεπέρασε τους δύο μήνες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΙΝΗΤΟ ΗΠΑ

Διεθνή / «Ανθίζουν» τα μπαρ και τα εστιατόρια που απαγορεύουν τα κινητά - «Αποσύνδεση για πλήρη σύνδεση»

Στις ΗΠΑ αναδύεται μια νέα τάση: μπαρ και εστιατόρια χωρίς τηλέφωνα, όπου οι πελάτες καλούνται να αφήσουν τις συσκευές τους και να ζήσουν μια εμπειρία πλήρους αποσύνδεσης, επικεντρωμένοι στην παρέα, το φαγητό και τη στιγμή
THE LIFO TEAM