Κέρδισε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μετά από 15 χρόνια - Είχε αντίγραφο του στούντιο σπίτι του

Κέρδισε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μετά από 15 χρόνια - Είχε αντίγραφο του στούντιο σπίτι του Facebook Twitter
0

Ένας Γερμανός δικηγόρος που έχει περάσει τα τελευταία 15 χρόνια αναπαριστώντας στο κελάρι του επεισόδια του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είπε πως το χόμπι του τον αποζημίωσε καθώς κέρδισε στ' αλήθεια το πολυπόθητο τηλεπαιχνίδι.

Ο 35χρονος Jan Stroh ήταν τόσο φανατικός θαυμαστής του παιχνιδιού, που είχε φτάσει σε σημείο να κατασκευάσει αντίγραφο της γερμανικής εκδοχής του προγράμματος στο υπόγειο του σπιτιού του, βάζοντας από τους φοίνικες των σκηνικών μέχρι τα ηχητικά εφέ. 

Μετά από χρόνια απόρριψης των αιτήσεων συμμετοχής που έκανε, τελικά προσκλήθηκε στο σόου ως ανταμοιβή για την αφοσίωσή του, με αφορμή την 20η επέτειο του παιχνιδιού την Δευτέρα.

Κέρδισε στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» μετά από 15 χρόνια - Είχε αντίγραφο του στούντιο σπίτι του Facebook Twitter

Όπως είπε στον παρουσιαστή Günther Jauch, δεν έχει χάσει κανένα από τα συνολικά 1.407 επεισόδια, μην πηγαίνοντας συχνά σε οικογενειακές συγκεντρώσεις όταν ήταν έφηβος προκειμένου να δει το σόου όταν είχε ξεκινήσει. Μετά από κάθε επεισόδιο, μελετούσε προσεκτικά τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, προσπαθώντας να αποστηθίσει όσες περισσότερες μπορούσε και προσκαλούσε τους φίλους του σε βραδιές κουίζ όπου άλλαζαν μεταξύ τους ρόλους, υποδυόμενοι αντίστοιχα τους παίκτες και τον παρουσιαστή.

«Το γεγονός πως πέρασα σχεδόν 16 χρόνια αναπαριστώντας το σόου στην δική μου σκηνή, μαζί με το μπάζερ και τον ήχο από το καμπανάκι, σίγουρα μου έδωσε προβάδισμα. Φυσικά ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος, ειδικά έχοντας κάνει τόσες φορές αίτηση», δήλωσε ο 28χρονος στην γερμανική Bild.

Όπως είπε, κατάφερε να χαλαρώσει αφού απάντησε την ερώτηση των 500 ευρώ. «Σκέφτηκα πως όλα θα πάνε καλά, απλώς φαντάσου το σαν ένα κανονικό κουίζ στο σπίτι σου», εξήγησε ο Jan Stroh, σημειώνοντα ςπως ο μεγαλύτερος φόβος του ήταν μην πάθει μπλακάουτ.

Παρά την μεγάλη νίκη του, ο 28χρονος δικηγόρος είπε πως δεν σκοπεύει να παραιτηθεί από τη δουλειά του, αλλά θέλει να χρησιμοποιήσει το ένα εκατομμύριο που κέρδισε για να αγοράσει καινούργιο κοστούμι, να πάει διακοπές στην Αυστραλία, να δωρίσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και να ανακαινίσει το στούντιο στο υπόγειο του σπιτιού του.

 Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM