Κέβιν Σπέισι: Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για 4 σεξουαλικές επιθέσεις στη Βρετανία

Κέβιν Σπέισι: Του απαγγέλθηκαν κατηγορίες στη Βρετανία για 4 σεξουαλικές επιθέσεις Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο ηθοποιός Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για τέσσερις σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον τριών ανδρών, επιβεβαίωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία πριν από λίγο.

Ο 62χρονος κλήθηκε να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο του Westminster στις 10:00 τοπική ώρα την Πέμπτη, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα.

Οι κατηγορίες ακολουθούν μετά από έρευνα της Μητροπολιτικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο Κέβιν Σπέισι κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση τον Μάρτιο του 2005 στο Λονδίνο, σε έναν άνδρα, ο οποίος πλέον είναι περίπου 40 ετών.

Σε μία δεύτερη κατηγορία εναντίον του αναφέρεται ότι ο ηθοποιός ανάγκασε έναν άνδρα, περίπου 30 ετών σήμερα, να συμμετάσχει σε διεισδυτική σεξουαλική δραστηριότητα χωρίς τη συγκατάθεσή του τον Αύγουστο του 2008 στο Λονδίνο ενώ στην ίδια περίπτωση υπάρχει καταγγελία και για σεξουαλική επίθεση.

Η τέταρτη κατηγορία για σεξουαλική επίθεση τον Απρίλιο του 2013 στο Gloucestershire. αφορά έναν άλλο άνδρα, ο οποίος είναι επίσης περίπου 30 ετών, σήμερα.

Ο Σπέισι είχε δηλώσει ότι θα εμφανιστεί «οικειοθελώς» σε δικαστήριο της Βρετανίας για να απαντήσει στις κατηγορίες.

Ο σταρ του American Beauty σε δήλωσή του στο Good Morning America τον Μάιο ανέφερε ότι ήταν σίγουρος ότι θα μπορούσε να αποδείξει την αθωότητά του.

Με πληροφορίες του SkyNews/BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM