Καθηγήτρια γυμνασίου γύριζε ερωτικά βίντεο για το Only Fans «σε σχολική τάξη»

Καθηγήτρια γυμνασίου γύριζε ερωτικά βίντεο για το Only Fans «σε σχολική τάξη» Facebook Twitter
0

Μια καθηγήτρια φυσικής σε γυμνάσιο της Αριζόνα, απολύθηκε αφότου μαθητές της εντόπισαν ερωτικά βίντεο που είχε αναρτήσει στο OnlyFans. Τώρα, η εκπαιδευτικός καταγγέλλει ότι μπλοκαρίστηκε από την πλατφόρμα.

Η Samantha Peer, η πρώην καθηγήτρια του γυμνασίου Thunderbolt, γύριζε προσωπικά βίντεο με το ψευδώνυμο Khloe Karter. Στις 14 Νοεμβρίου υποχρεώθηκε να εγκαταλείψει τη θέση της, όταν οι υπεύθυνοι της σχολικής περιφέρειας ενημερώθηκαν για τον λογαριασμό της στο OnlyFans.

Το αστυνομικό τμήμα της πόλης Lake Havasu ανακοίνωσε ότι διερεύνησε μια ανώνυμη πληροφορία σχετικά με μια καθηγήτρια του Thunderbolt που είχε αναρτήσει πορνογραφικά βίντεο, τα οποία φαινόταν να έχουν γυριστεί σε περιβάλλον σχολικής τάξης.

Κατά την αστυνομία, κάποιες σκηνές είχαν πιθανόν γυριστεί σε σχολική ιδιοκτησία του Thunderbolt, και οι αρχές διερευνούσαν αν όντως παραβιάστηκαν οι σχετικοί νόμοι νόμοι.

Καθηγήτρια γυμνασίου γύριζε ερωτικά βίντεο για το Only Fans «σε σχολική τάξη» Facebook Twitter
Η Samantha Peer

Μια ημέρα πριν από την υποχρεωτική παραίτησή της, η Peer δημοσίευσε στο TikTok ότι ο παλιός της λογαριασμός στο είχε μπλοκαριστεί. Έγραψε επίσης στους ακολούθους της στο Twitter πως η πλατφόρμα δεν της επέτρεπε να αναρτήσει άλλα βίντεο. 

«Φαίνεται ότι το OnlyFans απενεργοποίησε και τους δύο λογαριασμούς (επέστρεψε όλα τα χρήματα σε όλους τους πελάτες/συνδρομητές) και με εμποδίζει να δημιουργήσω νέους λογαριασμούς», δήλωσε η Peer.

Σε επικοινωνία με το OnlyFans, οι υπεύθυνοι της πλατφόρμας απέφυγαν να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση, αλλά πρόσθεσαν με νόημα πως η πολιτική της απαγορεύει το γύρισμα βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε δημόσιους χώρους. 

Το Only Fans απαγορεύει στους χρήστες να ανεβάζουν, να αναρτούν, να προβάλλουν ή να δημοσιεύουν περιεχόμενο στην πλατφόρμα που περιλαμβάνει σεξουαλικές δραστηριότητες που καταγράφηκαν ή μεταδόθηκαν σε δημόσιο χώρο.

Όποιος παραβιάζει την πολιτική μπορεί να αποκλειστεί από την πλατφόρμα OnlyFans.

Όταν η ιστορία της Peer είχε γίνει γνωστή, η ίδια είχε δηλώσει πως δημιουργούσε περιεχόμενο για επιπλέον εισόδημα. 

Όταν δημιούργησε τον λογαριασμό της στο Only Fans, όπως είπε, επέλεξε ψευδώνυμο και απέκλεισε ολόκληρη την πολιτεία της Αριζόνα από την πρόσβαση στον λογαριασμό της.

Τρεις ημέρες αργότερα είχε εκδώσει νέα ανακοίνωση: 

«Ποτέ δεν υπερασπίστηκα τον εαυτό μου λέγοντας ότι ήταν εντάξει αυτό που έκανα. Επανεξετάζοντας όσα έγιναν, δεν θα το έκανα ποτέ ξανά. Αλλά είμαι άνθρωπος και κάνω κι εγώ λάθη. Παρόλο που αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος, δεν είμαι καθορίζει ούτε ποια είμαι, ούτε ποια θα είμαι στο μέλλον.»

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ