«Κάθε πρώην π…. διδάσκει ηθική όταν γερνάει»

Facebook Twitter
8

Σκληρή η απάντηση από το Κρεμλίνο στη Μαντόνα, η οποία πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή τη δίκη των Pussy Riot.          


«Κάθε πρώην π…. προσπαθεί να διδάξει ηθική σε όλους όταν γερνάει. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περιοδειών στο εξωτερικό», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο Ρώσος  αντιπρόεδρος Ντμίτρι Ρογκόζιν. «Βγάλε το σταυρό που φοράς ή τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο»!, πρόσθεσε.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Τουλάχιστον όμως ο Πούτιν έκανε και την πιο σωστή δήλωση για εμένα. Είπε ότι αν γινόταν αυτό σε μουσουλμανικό τέμενος δε θα είχαν βγει ζωντανές, αν είχε γίνει σε εβραϊκό ναό θα είχαν κατηγορηθεί για αντισημιτισμό, επειδή το έκαναν σε ιερό χώρο των Χριστιανών δεν πρέπει να τιμωρηθούν;Ακόμα κι αν δεν πιστεύουν σε κάτι, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβονται το δικαίωμα του καθενός να έχει τα πιστεύω του και να σέβονται το χώρο στον οποίο κάποιος τα ασκεί.Αν είχαν απλά εναντιωθεί στο καθεστώς του Πούτιν θα τις χειροκροτούσα, το να μη σέβονται όμως το χώρο λατρείας μιας θρησκείας με κάνει να θέλω να τις φτύσω. Ούτε εγώ πιστεύω στο θεό όμως δε φέρομαι έτσι για να εκφράσω κάτι. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι όπως η μουσική μόνο που αυτές δεν βασίστηκαν μόνο εκεί. Απλά ήθελαν να γίνει ντόρος και τα κατάφεραν, έγιναν πρώτες φίρμες.
Καλά δεν το συζητάμε, πέρυσι είχα διαβάσει στο tvxs για υπόθεση αστυνομικού που πυρηβόλησε και σκότωσε έφηβο, επειδή έκανε φασαρία! Στη συνέχεια η αστυνομία έκανε "συστάσεις" στη μητέρα του, να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Αυτές είναι οι "Αξίες", αυτές οι "συστάσεις" αυτών που βρήκαν να πουν στη Μαντόννα ότι είναι "απελευθερωμένων ηθών" και ότι έχει γεράσει. Σαν κάποιους συμπολίτες μας που "προσάπτουν στη Λαγκαρντ ότι είναι άσχημη, στο Σόιμπλε ότι είναι κουτσός, τόσα ωραία και σπουδαία.
H αιμοσταγής παραδοσιακή ηθική, δεν είναι παρά θεωρητικοποίηση και θεσμοποίηση της βίας που θα μπορούσε να ασκεί με το ρόπαλο και ο άνθρωπος των σπηλαίων. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και δεν έχει την υποχρέωση να εκπληρώνει αυτά που (νομίζουμε ότι) του όρισε ο Θεός ή η Φύση.