«Κάθε πρώην π…. διδάσκει ηθική όταν γερνάει»

Facebook Twitter
8

Σκληρή η απάντηση από το Κρεμλίνο στη Μαντόνα, η οποία πρόσφατα καταφέρθηκε εναντίον του ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν με αφορμή τη δίκη των Pussy Riot.          


«Κάθε πρώην π…. προσπαθεί να διδάξει ηθική σε όλους όταν γερνάει. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια περιοδειών στο εξωτερικό», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter ο Ρώσος  αντιπρόεδρος Ντμίτρι Ρογκόζιν. «Βγάλε το σταυρό που φοράς ή τουλάχιστον φόρεσε ένα εσώρουχο»!, πρόσθεσε.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΡΙΝΤΡΙΧ ΜΕΡΤΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Διεθνή / Χιλιάδες ευρώ για χτένισμα, μακιγιάζ και φωτογράφους δαπανά ο Φρίντριχ Μερτς

Όλα τα υπουργεία στη Γερμανία έχουν δαπανήσει 58.738 ευρώ για μακιγιέρ και κομμωτές - Η απάντηση του πρωθυπουργικού γραφείου του Φρίντριχ Μερτς στην ακροδεξιά «Εναλλακτική για τη Γερμανία»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑΤΟ

Διεθνή / Η Ευρώπη ετοιμάζεται για ένα από τα πιο περίπλοκα σχέδια στρατιωτικής μετακίνησης στην ιστορία της

Η Ευρώπη επιχειρεί να διορθώσει μια κρίσιμη αδυναμία: τη μεταφορά στρατευμάτων και βαρέος εξοπλισμού από τα δυτικά λιμάνια στα ανατολικά σύνορα του ΝΑΤΟ
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Κριστιάνο Ρονάλντο την ημέρα της κρίσιμης συνάντησης Τραμπ – Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν

Η παρουσία του συνδέεται με μια σημαντική διπλωματική στιγμή, καθώς ο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν επιστρέφει στις ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι
LIFO NEWSROOM
CLOUDFLARE ΒΛΑΒΗ

Διεθνή / Cloudflare: Η εταιρεία επικαλείται «ασυνήθιστη υψηλή κίνηση» για το παγκόσμιο μπλακ άουτ

Ειδικοί, μιλώντας για τη βλάβη στην Cloudflare, σημειώνουν ότι όταν ένας μόνο «κομβικός» πάροχος έχει πρόβλημα, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει αλυσιδωτές διακοπές σε δεκάδες υπηρεσίες
LIFO NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Τουλάχιστον όμως ο Πούτιν έκανε και την πιο σωστή δήλωση για εμένα. Είπε ότι αν γινόταν αυτό σε μουσουλμανικό τέμενος δε θα είχαν βγει ζωντανές, αν είχε γίνει σε εβραϊκό ναό θα είχαν κατηγορηθεί για αντισημιτισμό, επειδή το έκαναν σε ιερό χώρο των Χριστιανών δεν πρέπει να τιμωρηθούν;Ακόμα κι αν δεν πιστεύουν σε κάτι, δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να σέβονται το δικαίωμα του καθενός να έχει τα πιστεύω του και να σέβονται το χώρο στον οποίο κάποιος τα ασκεί.Αν είχαν απλά εναντιωθεί στο καθεστώς του Πούτιν θα τις χειροκροτούσα, το να μη σέβονται όμως το χώρο λατρείας μιας θρησκείας με κάνει να θέλω να τις φτύσω. Ούτε εγώ πιστεύω στο θεό όμως δε φέρομαι έτσι για να εκφράσω κάτι. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι όπως η μουσική μόνο που αυτές δεν βασίστηκαν μόνο εκεί. Απλά ήθελαν να γίνει ντόρος και τα κατάφεραν, έγιναν πρώτες φίρμες.
Καλά δεν το συζητάμε, πέρυσι είχα διαβάσει στο tvxs για υπόθεση αστυνομικού που πυρηβόλησε και σκότωσε έφηβο, επειδή έκανε φασαρία! Στη συνέχεια η αστυνομία έκανε "συστάσεις" στη μητέρα του, να μην προχωρήσει σε καταγγελία. Αυτές είναι οι "Αξίες", αυτές οι "συστάσεις" αυτών που βρήκαν να πουν στη Μαντόννα ότι είναι "απελευθερωμένων ηθών" και ότι έχει γεράσει. Σαν κάποιους συμπολίτες μας που "προσάπτουν στη Λαγκαρντ ότι είναι άσχημη, στο Σόιμπλε ότι είναι κουτσός, τόσα ωραία και σπουδαία.
H αιμοσταγής παραδοσιακή ηθική, δεν είναι παρά θεωρητικοποίηση και θεσμοποίηση της βίας που θα μπορούσε να ασκεί με το ρόπαλο και ο άνθρωπος των σπηλαίων. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος και δεν έχει την υποχρέωση να εκπληρώνει αυτά που (νομίζουμε ότι) του όρισε ο Θεός ή η Φύση.