Καταφύγιο ζώων έφτιαξε προφίλ γατιών και σκύλων στο Tinder και οι υιοθεσίες εκτοξεύτηκαν

Καταφύγιο ζώων φτιάχνει προφίλ αδέσποτων στο Tinder και οι υιοθεσίες εκτοξεύονται Facebook Twitter
Unsplash
0

Εκτός από εκατομμύρια ανθρώπους, θύματα - εμμέσως - της πανδημίας πέφτουν και αναρίθμητα κατοικίδια που εγκαταλείπονται όλο και περισσότερο σε όλο τον κόσμο, εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. 

Καταφύγια στη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες αρχίζουν να ξεμένουν από χώρο και, μόνο τον Ιούνιο, το Κέντρο Φροντίδας Animal Care Centers στη Νέα Υόρκη περιμάζεψε 1.393 ζώα - σχεδόν τα διπλάσια από τον Φεβρουάριο. 

Αντιμέτωποι με την κατακόρυφη αύξηση των εγκαταλελειμμένων κατοικίδιων, η Ένωση Φροντίδας Ζώων του Μονάχου (MAWA) στη Γερμανία, εμπνεύστηκε μία πρωτότυπη καμπάνια για να «συστήσει» σε πρόθυμους φιλόζωους τα ζώα που έχουν ανάγκη: δημιούργησε προφίλ των χνουδωτών τετράποδων στην εφαρμογή γνωριμιών Tinder. 

Το καταφύγιο, συνεργάστηκε με μία διαφημιστική εταιρεία που προσέλαβε επαγγελματία φωτογράφο για τις φωτογραφίες προφίλ των σκύλων και των γατιών. Και όπως φαίνεται, είχε αποτέλεσμα αφού αμέτρητοι χρήστες κάνουν swipe δεξιά, θέλοντας να συναντηθούν και να υιοθετήσουν τα κατοικίδια «Η ανταπόκριση είναι αδιανόητη. Είναι εκρηκτική» δήλωσε η Jillian Moss της MAWA στο πρακτορείο Reuters. 

Το Tinder ευαισθητοποιήθηκε και φρόντισε για την μεγάλη απήχηση της καμπάνιας. «Ελπίζουμε αυτά τα ζώα να βρουν έναν άνθρωπο και να είναι το τέλειο ταίριασμα μακροπρόθεσμα και όχι μόνο για μερικές εβδομάδες». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ χρόνια από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία - Γιατί CIA και άλλοι δεν το πίστεψαν ποτέ

Διεθνή / Τουρκία: Αποτυχημένο πραξικόπημα κατά Ερντογάν 8 χρόνια μετά - Γιατί η CIA δεν το πίστεψε ποτέ

Από το 2016 συνολικά 705.172 Τούρκοι κρατήθηκαν ή συνελήφθησαν - Το πραξικόπημα έδωσε στον Ερντογάν όσα χρειαζόταν για να εδραιώσει την απόλυτη κυριαρχία του και άλλαξε την Τουρκία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ