Ιταλία: Διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων είχε ψεύτικα προφίλ και εκβίαζε ανηλίκους

Ιταλία: Διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων είχε ψεύτικα προφίλ και εκβίαζε ανηλίκους Facebook Twitter
0

Διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας εφήβων συνελήφθη σήμερα από την αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Κούνεο έπειτα από σχετική έρευνα. Σύμφωνα με την ιταλική δικαιοσύνη και τα στοιχεία που διέρρευσαν έως τώρα, πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος ετέθη σε κατ΄οίκον περιορισμό.

 

Οι εισαγγελείς υποστηρίζουν ότι μέσα σε τρία χρόνια ήρθε σε επαφή με πάνω από εκατό ανήλικα παιδιά, ζητώντας τους και λαμβάνοντας γυμνές φωτογραφίες τους. Όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης, ο κατηγορούμενος είχε φτιάξει πλαστά προφίλ γυναικών στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων κατάφερνε να εξασφαλίζει τις φωτογραφίες των εφήβων, οι οποίοι σχετίζονταν, σχεδόν πάντα, με τον χώρο του ποδοσφαίρου.

 

Στην συνέχεια φέρεται να τους εξεβίαζε, απαιτώντας και νέες φωτογραφίες. Η όλη έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη και αναμένεται να δημοσιοποιηθούν περαιτέρω λεπτομέρειες από την ιταλική δικαιοσύνη.

 

Oι φωτογραφίες και τα βίντεο που έχουν βρεθεί είναι χιλιάδες. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία 14χρονου που είχε το θάρρος να πει τι συνέβαινε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

«Υπάρχει ένα είδος φθηνού θεάματος που εκτυλίσσεται στα social media και στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια podcast
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM