Ιταλία: 21χρονος σκότωσε τον πατέρα του και άλλο ένα άτομο με κουζινομάχαιρο

Ιταλία: 21χρονος σκότωσε τον πατέρα του και άλλο ένα άτομο με κουζινομάχαιρο Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EPA/ANGELO CARCONI
0

Συνελήφθη, στην Ιταλία, 21χρονος Ολλανδός ο οποίος φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του αλλά και έναν άνδρα, που τους φιλοξενούσε στο σπίτι του στο χωριό Μοντάλντο ντι Μοντοβί, για ολιγοήμερες διακοπές.

Ο Σάσα Τσανγκ φέρεται να είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας που έχει συνταράξει την Ιταλία.

Κατηγορείται ότι σκότωσε με κουζινομάχαιρο τον 65χρονο πατέρα του και στη συνέχεια μαχαίρωσε θανάσιμα τον 60χρονο συμπατριώτη τους, ο οποίος τους φιλοξενούσε.

Η αστυνομία είχε στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, καθώς, μετά το έγκλημα, κατέφυγε σε παρακείμενη δασική έκταση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν δεκάδες άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά, ελικόπτερα και εθελοντές κυνηγοί.

Οι αρχές είχαν ζητήσει από τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους, προειδοποιώντας πως ο νεαρός είναι άκρως επικίνδυνος.

Τελικώς, συνελήφθη να κοιμάται έξω από ένα ξωκλήσι όπου είχε καταφύγει εξουθενωμένος. Τρεις αστυνομικοί τον αιφνιδίασαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και αναμένεται σύντομα να οδηγηθεί ενώπιον ανακριτή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/dpa    

 
 

  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

JK ROWLING GLAMOUR

Διεθνή / JK Rowling: Το εξώφυλλο με τις τρανς γυναίκες που την εξόργισε και η απάντηση του περιοδικού

Στο εξώφυλλο ποζάρει μια ομάδα τρανς γυναικών φορώντας μπλουζάκια «Protect the Dolls» που δημιουργήθηκαν από τον σχεδιαστή Connor Ives για να συγκεντρώσουν χρήματα για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Trans Lifeline
LIFO NEWSROOM
«Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

LiFO politics / «Από την ειρηνική Ευρώπη, στην Ευρώπη των όπλων»

Ποιες πολιτικές, ποιοι σχεδιασμοί και ποια πρόσωπα βρίσκονται πίσω από την έκρηξη των αμυντικών δαπανών στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιοι είναι οι μεγάλοι λομπίστες της ευρωπαϊκής πολεμικής βιομηχανίας και πώς επηρεάζουν την ευρωπαϊκή πολιτική; Η Βασιλική Σιούτη συζητά για τα θέματα αυτά με τον Φέρρυ Μπατζόγλου, δημοσιογράφο-ανταποκριτή γερμανικών ΜΜΕ στην Αθήνα.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Διεθνή / Ένας χρόνος μετά το Νόβι Σαντ: Δεκάδες χιλιάδες Σέρβοι τίμησαν τα 16 θύματα της κατάρρευσης

Το πλήθος τήρησε 16 λεπτά σιγής, ενώ εκατοντάδες άνθρωποι τοποθέτησαν λουλούδια και κεριά γύρω από τα κιγκλιδώματα που εξακολουθούν να περιβάλλουν την είσοδο του σταθμού
LIFO NEWSROOM
Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Διεθνή / Τέως πρίγκιπας Άντριου: Μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ήθελε να τα «ξαναπούν από κοντά»

Τα έγγραφα της υπόθεσης φανερώνουν επίσης ότι η JP Morgan είχε προειδοποιήσει τις αμερικανικές αρχές για συναλλαγές που συνδέονταν με τον Έπσταϊν και ενδέχεται να σχετίζονταν με υποθέσεις εμπορίας ανθρώπων
LIFO NEWSROOM