Ισραηλινός σχεδίαζε να δολοφονήσει επιστήμονα για λογαριασμό του Ιράν

Ισραηλινός σχεδίαζε να δολοφονήσει επιστήμονα έναντι 100.000 ευρώ για λογαριασμό του Ιράν Facebook Twitter
0

Ένας κάτοικος της πόλης Πετάχ Τικβά του Ισραήλ συνελήφθη με την κατηγορία ότι σχεδίαζε δολοφονία ισραηλινών προσωπικοτήτων κατόπιν εντολής του Ιράν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας.

Η δήλωση της ισραηλινής αστυνομίας κατονομάζει τον ύποπτο ως Βλαντίμιρ Βερχόφσκι, 35 ετών, από την Πετάχ Τικβά, και λέει ότι συνελήφθη «αφού εκτέλεσε διαφορετικά καθήκοντα» για ιρανικές πηγές έναντι πληρωμής. Οι ενέργειες περιλάμβαναν ζωγραφική γκράφιτι με σπρέι, μοίρασμα φυλλαδίων και συλλογή πληροφοριών για έναν Ισραηλινό αξιωματούχο, λέει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Βεχόφσκι συμφώνησε να δολοφονήσει έναν Ισραηλινό επιστήμονα με αντάλλαγμα μια πληρωμή 100.000 δολαρίων και έφτασε στο σημείο να αποκτήσει όπλο για να υλοποιήσει το σχέδιο που αποδίδεται στην Τεχεράνη.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου σήμερα το πρωί για παράταση της κράτησής του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM