Ισραηλινός σχεδίαζε να δολοφονήσει επιστήμονα για λογαριασμό του Ιράν

Ισραηλινός σχεδίαζε να δολοφονήσει επιστήμονα έναντι 100.000 ευρώ για λογαριασμό του Ιράν Facebook Twitter
0

Ένας κάτοικος της πόλης Πετάχ Τικβά του Ισραήλ συνελήφθη με την κατηγορία ότι σχεδίαζε δολοφονία ισραηλινών προσωπικοτήτων κατόπιν εντολής του Ιράν, σύμφωνα με ανακοίνωση της ισραηλινής αστυνομίας.

Η δήλωση της ισραηλινής αστυνομίας κατονομάζει τον ύποπτο ως Βλαντίμιρ Βερχόφσκι, 35 ετών, από την Πετάχ Τικβά, και λέει ότι συνελήφθη «αφού εκτέλεσε διαφορετικά καθήκοντα» για ιρανικές πηγές έναντι πληρωμής. Οι ενέργειες περιλάμβαναν ζωγραφική γκράφιτι με σπρέι, μοίρασμα φυλλαδίων και συλλογή πληροφοριών για έναν Ισραηλινό αξιωματούχο, λέει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Βεχόφσκι συμφώνησε να δολοφονήσει έναν Ισραηλινό επιστήμονα με αντάλλαγμα μια πληρωμή 100.000 δολαρίων και έφτασε στο σημείο να αποκτήσει όπλο για να υλοποιήσει το σχέδιο που αποδίδεται στην Τεχεράνη.

Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου σήμερα το πρωί για παράταση της κράτησής του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ιταλικό χωριό που απαντά στον υπερτουρισμό με «δασκάλους του δρόμου» και ευγένεια

Διεθνή / Το ιταλικό χωριό που απαντά στον υπερτουρισμό με «δασκάλους του δρόμου» και ευγένεια

Καθώς η Σιρμιόνε δέχεται πάνω από 1,3 εκατομμύρια επισκέπτες τον χρόνο –χωρίς να υπολογίζονται οι ημερήσιοι τουρίστες–, η ανάγκη για ήπια διαχείριση έχει γίνει κρίσιμη
LIFO NEWSROOM
«Εικόνα διχασμού»: Στρατιωτική παρέλαση για τον Τραμπ με φόντο μαζικές διαδηλώσεις κατά της εξουσίας του

Διεθνή / «Εικόνα διχασμού»: Στρατιωτική παρέλαση για τον Τραμπ με φόντο μαζικές διαδηλώσεις κατά της εξουσίας του

Παρά τις καταγγελίες για «στρατιωτικοποίηση της δημοκρατίας», ο Τραμπ μίλησε με υπερηφάνεια για τη δύναμη των ΗΠΑ και χειροκροτούσε θερμά τους σχηματισμούς που παρέλαυναν
LIFO NEWSROOM