Ισπανία: 79χρονη συνελήφθη ως εγκέφαλος σπείρας που εισήγαγε κοκαΐνη κρυμμένη σε φορτία κοραλλιών

Ισπανία: 79χρονη συνελήφθη ως εγκέφαλος σπείρας που εισήγαγε κοκαΐνη κρυμμένη σε φορτία κοραλλιών Facebook Twitter
0

Μία 79χρονη συνελήφθη στην Ισπανία ως ο «εγκέφαλος» συμμορίας που εισήγαγε κοκαΐνη στην Ευρώπη από τη Λατινική Αμερική, κρυμμένη μέσα σε φορτία κοραλλιών. 

Τρία μέλη της συμμορίας λειτουργούσαν μία επιχείρηση «βιτρίνα», η οποία εισήγαγε στην Ισπανία κοράλλια, από τη Δομινικανή Δημοκρατία μέσω της Πορτογαλίας. 

Τα κοντέινερ είχαν τροποποιηθεί προκειμένου να βάζουν τα πακέτα κοκαΐνης μέσα σε κρυφά τμήματα, ανακοίνωσαν οι ισπανικές αρχές, που εντόπισαν 15 κιλά κοκαΐνης έπειτα από έφοδο. 

«Η εγκληματική οργάνωση είχε ξεκάθαρη ιεραρχική δομή, στην οποία η 79χρονη εκτελούσα καθήκοντα αρχηγού», ανέφερε η ανακοίνωση των ισπανικών αρχών. Η ηλικιωμένη, που είναι από το Άλιο- κοντά στην Ταραγόνα- συνελήφθη στην Πορτογαλία μαζί με δύο Ισπανούς, 26 και 60 ετών. 

Με πληροφορίες από Reuters 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM