«Ηρωίδα της Βοστώνης»: Πήδηξε σε ποτάμι από φλεγόμενο τρένο, κολύμπησε στην ακτή και έφυγε περπατώντας

«Η ηρωίδα της Βοστώνης»: Πήδηξε σε ποτάμι από φλεγόμενο τρένο, κολύμπησε στην ακτή και έφυγε περπατώντας Facebook Twitter
Η επιβάτιδα καθώς κολυμπά για να βγει στην ακτή - Φωτ.: Twitter/@RobWayTV
0

«Ηρωίδα της Βοστώνης» χαρακτηρίζεται μία γυναίκα η οποία πήδηξε μέσα σε ποτάμι όταν στο τρένο, στο οποίο επέβαινε, ξέσπασε φωτιά

Το τρένο τυλίχθηκε στις φλόγες την Πέμπτη, ενώ εκτελούσε τη διαδρομή του και μετέφερε περίπου 200 επιβάτες. Ορισμένοι εξ αυτών ανέβηκαν στα παράθυρα και πήδηξαν στις ράγες, ενώ αυτό κινούνταν κατά μήκος του ποταμού Mystic. 

Ωστόσο, μία γυναίκα αποφάσισε να κάνει κάτι πιο παράτολμο. Πήδηξε κατευθείαν στο ποτάμι και κολύμπησε για να βγει στη στεριά. 

«Άγνωστη επιβάτιδα πήδηξε από τη γέφυρα, μέσα στο ποτάμι» σημείωσε ο αρχηγός της Πυροσβεστικής του Somerville,  Charles Breen.

«Σκάφος μας έτυχε να βρίσκεται μέσα στο ποτάμι, στο πλαίσιο άσκησης, και έσπευσε στο σημείο. Η γυναίκα αρνήθηκε να μπει μέσα στο σκάφος. Της έδωσαν ένα σωσίβιο και συνέχισε να κολυμπά προς την ακτή (...) μετά έφυγε περπατώντας». 

Χρήστες του Twitter ασχολήθηκαν, φυσικά, με την περίπτωση της μυστηριώδης γυναίκας, «χρίζοντας» αρχέτυπο της Βοστώνης, μίας πόλης στην οποία οι κάτοικοι χρειάζονται μεγάλη υπομονή για τις καθημερινές τους ασχολίες. 

Δεν έλειψαν και τα περιπαικτικά σχόλια για το αρχαιότερο σιδηρόδρομο στις ΗΠΑ, στο οποίον υπάρχουν συχνά καθυστερήσεις και εκτροχιασμοί. 

Ωστόσο, τα σχόλια δεν φάνηκαν ιδιαίτερα αστεία στη δήμαρχο της πόλης, Michelle Wu, η οποία έψεξε το ζήτημα και συμπέρανε πως δόθηκαν «περισσότερα στοιχεία για ένα γερασμένο σύστημα μεταφοράς το οποίο είναι σε κρίση»

«Προφανώς, η σημερινή ημέρα είναι μια κολοσσιαία αποτυχία» δήλωσε ο κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Charlie Baker.

Τα μέσα ενημέρωσης εντόπισαν την «ηρωίδα» αλλά ζήτησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της. Εξήγησε πως αποφάσισε να πέσει στο ποτάμι καθώς δεν ένιωθε ασφαλής στις ράγες. 

«Φοβόμουν για όλους μας. Δεν είχαμε ιδέα τι συνέβαινε. Επικρατούσε πανδαιμόνιο» σημείωσε στο WBZ-TV και συμπλήρωσε πως ένιωσε «πιο ασφαλής στο νερό από το να περπατάω στις ράγες». 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή καθώς κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Διεθνή / Οι ΗΠΑ στέλνουν μαχητικά αεροσκάφη στη Μέση Ανατολή ενώ κλιμακώνεται η σύγκρουση Ισραήλ–Ιράν

Εξετάζεται και η ανάπτυξη πολεμικών πλοίων ικανών να αναχαιτίζουν βαλλιστικούς πυραύλους στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως ανέφερε αξιωματούχος του Πενταγώνου
LIFO NEWSROOM
Η Τουρκία ανακοίνωσε τον θαλάσσιο χωροταξικό σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Η Τουρκία ανακοίνωσε τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό της – Αντέδρασε το ΥΠΕΞ

Η Τουρκία με την κόκκινη γραμμή στον χάρτη τέμνει το Αιγαίο στη μέση διεκδικώντας αντίστοιχη υφαλοκρηπίδα, ενώ αγνοεί το Δίκαιο της Θάλασσας και τα κυριαρχικά δικαιώματα των ελληνικών νησιών.
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM