ΗΠΑ:10χρονη μαθήτρια κρεμάστηκε λόγω βίντεο στα social media που τη δείχνει να τσακώνεται με άλλο κορίτσι

ΗΠΑ:10χρονη μαθήτρια κρεμάστηκε λόγω βίντεο στα social media που τη δείχνει να τσακώνεται με άλλο κορίτσι Facebook Twitter
1

Ένα κορίτσι 10 ετών κρεμάστηκε μετά την κυκλοφορία ενός βίντεο στα social media που την έδειχνε να τσακώνεται με ένα άλλο κορίτσι, το οποίο φέρεται να της έκανε bullying.  

Η Ashawnty Davis υπήρξε θύμα του «bullycide», όταν δηλαδή κάποιος αυτοκτονεί επειδή δέχεται bullying, είπαν οι γονείς της. «Είμαστε συντετριμμένοι. Ήταν απλώς ένα χαρούμενο κορίτσι και έφερνε σε όλους χαρά», δήλωσε ο πατέρας της, Anthony Davis. 

Η 10χρονη Ashawnty, που πήγαινε στην Ε' Τάξη του Δημοτικού, στην Ορόρα του Κολοράντο, είχε βιντεοσκοπηθεί ενώ τσακωνόταν με ένα άλλο κορίτσι. Η μητέρα της, Latoshia Harris, υποστηρίζει πως η κόρη της δεχόταν bullying από το συγκεκριμένο κορίτσι. «Κατάλαβα πως η κόρη μου ήταν φοβισμένη», είπε η ίδια. Οι γονείς της είπαν πως μετά τον συγκεκριμένο καβγά, που είχε λάβει χώρα κάποια στιγμής μες στον Οκτώβριο, η κόρη τους είχε αλλάξει και συμπεριφερόταν πολύ διαφορετικά, λέγοντας πως δεν μπορεί να αντέξει τόση ντροπή. 

Το βίντεο του καβγά είχε κοινοποιηθεί στην εφαρμογή Musical.ly. «Η κόρη μου είχε έρθει σπίτι δύο εβδομάδες μετά και κρεμάστηκε από την ντουλάπα», σχολίασε η μητέρα της. Η Ashawnty πέθανε μετά από δύο εβδομάδες σε μηχανική υποστήριξη στο νοσοκομείο. «Είχε καταρρακωθεί όταν κατάλαβε πως ο καβγάς ανέβηκε στο Musical.ly. Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή της που τσακωνόταν με κάποιον», λέει η μητέρα της. 

ΗΠΑ:10χρονη μαθήτρια κρεμάστηκε λόγω βίντεο στα social media που τη δείχνει να τσακώνεται με άλλο κορίτσι Facebook Twitter

Οι γονείς του κοριτσιού αποφάσισαν να μοιραστούν δημοσίως την ιστορία της με την ελπίδα να σώσουν τις ζωές άλλων παιδιών, που μπορεί να δέχονται bullying. «Πρέπει να το σταματήσουμε και πρέπει να το σταματήσουμε ανάμεσα στα παιδιά μας. Θέλω κι άλλοι γονείς να καταλάβουν τι συμβαίνει. Αυτό ήταν το μωρό μου και το μωρό μου το αγαπώ και απλώς θέλω να με ακούσουν όλες οι μαμάδες», σχολίασε η μητέρα της 10χρονης. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Ο Ερίκ Σιοτί των Ρεπουμπλικανών καθαιρέθηκε για τη σύμπλευση με τη Λεπέν και αρνείται να φύγει

Διεθνή / Γαλλία: Ο Ερίκ Σιοτί των Ρεπουμπλικανών καθαιρέθηκε για τη σύμπλευση με τη Λεπέν και αρνείται να φύγει

Οι σκηνές έξω από τα κλειδωμένα γραφεία των Ρεπουμπλικανών μαρτυρούν το χάος που επικρατεί στη γαλλική πολιτική σκηνή, μετά την προκήρυξη πρόωρων εκλογών
NEWSROOM