ΗΠA: Συνελήφθη 18χρονος που απειλούσε μέσω ίντερνετ και έκρυβε όπλα στο σπίτι του

ΗΠA: Συνελήφθη 18χρονος που απειλούσε μέσω ίντερνετ και έκρυβε όπλα στο σπίτι του Facebook Twitter
0

Συνολικά 25 πυροβόλα όπλα και περίπου 10.000 σφαίρες βρέθηκαν στο σπίτι ενός 18χρονου στο Οχάιο των ΗΠΑ, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από απειλητικές αναρτήσεις στο ίντερνετ, ανακοίνωσε το FBI.

Σε μηνύματα που είχε δημοσιεύσει στο φόρουμ iFunny στο Διαδίκτυο, στο οποίο περίπου 4.400 χρήστες του ιστοτόπου παρακολουθούσαν τη ροή των μηνυμάτων του, ο 18χρονος αιτιολογούσε μαζικές δολοφονίες και καλούσε τον κόσμο να επιτεθεί σε κέντρα οικογενειακού προγραμματισμού, όπως και «να πυροβολεί επιτόπου όλους τους ομοσπονδιακούς πράκτορες», σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε εναντίον του το FBI.

Στην έρευνα που έκαναν στο σπίτι του στο Μπόρντμαν, στο ανατολικό Οχάιο, οι αστυνομικοί βρήκαν 15 τουφέκια εφόδου και 10 ημιαυτόματα πιστόλια, πυρομαχικά όπως και στολές παραλλαγής. Ο ύποπτος ομολόγησε ότι είχε δημοσιεύσει απειλητικά σχόλια στο Ίντερνετ, αλλά υπογράμμισε ότι επρόκειτο «μόνον για ένα αστείο».

Δύο μαζικές δολοφονίες με τουφέκι εφόδου σημειώθηκαν πρόσφατα στις ΗΠΑ, στη μία στο Ελ Πάσο στο Τέξας ο δράστης της επίθεσης σκότωσε 22 ανθρώπους, ενώ στην άλλη στο Ντέιτον του Οχάιο ένας ένοπλος σκότωσε εννέα ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και την αδελφή του, πριν πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / AFP

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Κίνδυνος ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν έτοιμο για «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ

Ο στρατός του Ιράν φαίνεται πως είναι έτοιμος για το χειρότερο σενάριο - Άγνωστο πώς μπορεί να απαντήσει η Τεχεράνη σε ενδεχόμενη αμερικανική επίθεση - Στην Ουάσινγκτον και όχι στο Μαρ-α-Λάγκο ο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Βικτόρια Μπέκαμ: Στην κορυφή των βρετανικών charts εν μέσω της ρήξης με τον γιο της Μπρούκλιν

Διεθνή / Βικτόρια Μπέκαμ: Στην κορυφή των βρετανικών charts εν μέσω της ρήξης με τον γιο της Μπρούκλιν

Το πρώτο solo single της Βικτόρια Μπέκαμ κατέκτησε την κορυφή σε δύο βρετανικά charts - ένδειξη πως έχει τη στήριξη των θαυμαστών της εν μέσω της διαμάχης με τον πρωτότοκο γιο της
THE LIFO TEAM