ΗΠΑ: Η μπαταρία ενός Tesla έπιασε ξαφνικά φωτιά σε αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Η μπαταρία ενός Tesla έπιασε ξαφνικά φωτιά σε εθνική οδό Facebook Twitter
Φωτ.: Fox.
0

Ένα αυτοκίνητο Tesla αυτοαναφλέχθηκε πριν λίγες ημέρες στο Σακραμέντο στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο. 

Πρόκειται για ένα Tesla S Model το οποίο δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όταν ξαφνικά η μπαταρία του έπιασε φωτιά.

Οι αρμόδιες αρχές δήλωσαν ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά ότι χρησιμοποιήθηκε μεγάλη ποσότητα νερού για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Όπως αποτυπώνεται και σε φωτογραφία το μπροστινό τμήμα του οχήματος έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα, μία υδροφόρα και ένα όχημα με σκάλα χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Με πληροφορίες από Fox

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ICE ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΛΑΝΟ

Διεθνή / «F*** ICE»: Βρετανός σκιέρ των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έγραψε μήνυμα διαμαρτυρίας στο χιόνι

Πριν από τους Αγώνες του 2022 είχε επικρίνει την επιλογή της Κίνας ως διοργανώτριας, επικαλούμενος ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τη μεταχείριση της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας
THE LIFO TEAM
Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Διεθνή / Ο Έλτον Τζον κάνει λόγο για «επαίσχυντη εισβολή» της Daily Mail στην προσωπική του ζωή

Ο 78χρονος καλλιτέχνης αναφέρθηκε σε δημοσιεύματα της περιόδου 2000–2015, υποστηρίζοντας ότι στο σπίτι του υπήρχαν τρεις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές και ότι «όλες είχαν παγιδευτεί»
THE LIFO TEAM