ΗΠΑ: Η μπαταρία ενός Tesla έπιασε ξαφνικά φωτιά σε αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Η μπαταρία ενός Tesla έπιασε ξαφνικά φωτιά σε εθνική οδό Facebook Twitter
Φωτ.: Fox.
0

Ένα αυτοκίνητο Tesla αυτοαναφλέχθηκε πριν λίγες ημέρες στο Σακραμέντο στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο. 

Πρόκειται για ένα Tesla S Model το οποίο δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όταν ξαφνικά η μπαταρία του έπιασε φωτιά.

Οι αρμόδιες αρχές δήλωσαν ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά ότι χρησιμοποιήθηκε μεγάλη ποσότητα νερού για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Όπως αποτυπώνεται και σε φωτογραφία το μπροστινό τμήμα του οχήματος έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα, μία υδροφόρα και ένα όχημα με σκάλα χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Με πληροφορίες από Fox

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις και διαπραγμάτευση για τους πυραύλους

Διεθνή / Ιράν: Ναι σε συνομιλίες με τις ΗΠΑ, όχι σε υπαγορεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι δεν έχει προγραμματιστεί καμία συνάντηση με τις ΗΠΑ, προειδοποιώντας παράλληλα ότι τέτοιες συνομιλίες δεν μπορούν να διεξαχθούν «υπό καθεστώς απειλών»
THE LIFO TEAM