ΗΠΑ: Η μπαταρία ενός Tesla έπιασε ξαφνικά φωτιά σε αυτοκινητόδρομο

ΗΠΑ: Η μπαταρία ενός Tesla έπιασε ξαφνικά φωτιά σε εθνική οδό Facebook Twitter
Φωτ.: Fox.
0

Ένα αυτοκίνητο Tesla αυτοαναφλέχθηκε πριν λίγες ημέρες στο Σακραμέντο στις Ηνωμένες Πολιτείες ενώ κινούνταν σε αυτοκινητόδρομο. 

Πρόκειται για ένα Tesla S Model το οποίο δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, όταν ξαφνικά η μπαταρία του έπιασε φωτιά.

Οι αρμόδιες αρχές δήλωσαν ότι δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, αλλά ότι χρησιμοποιήθηκε μεγάλη ποσότητα νερού για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Όπως αποτυπώνεται και σε φωτογραφία το μπροστινό τμήμα του οχήματος έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα.

Δύο πυροσβεστικά οχήματα, μία υδροφόρα και ένα όχημα με σκάλα χρησιμοποιήθηκαν για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Με πληροφορίες από Fox

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Διεθνή / Η Marina Summers γράφει ιστορία ως η πρώτη τρανς γυναίκα που θα παρουσιάσει το Miss Universe Philippines

Η σταρ του Drag Race θα παρουσιάσει την τελετή στέψης του Miss Universe Philippines στις 2 Μαΐου, επιστρέφοντας στη σκηνή όπου το 2024 είχε γίνει η πρώτη drag queen που εμφανίστηκε στον θεσμό.
THE LIFO TEAM
ΕΠΙΘΕΣΗ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Πυροβολισμοί στην Ουάσινγκτον: Από τα video games στην πολιτική οργή - Τι αποκαλύπτουν οι αναρτήσεις του δράστη

Οι διαδικτυακές αναρτήσεις του 31χρονου Κόουλ Τόμας Άλεν αποκαλύπτουν μια σταδιακή μετάβαση από περιεχόμενο σχετικό με βιντεοπαιχνίδια σε ακραία πολιτικά μηνύματα μίσους για τον Τραμπ και την κυβέρνησή του
THE LIFO TEAM