ΗΠΑ: Ένας 8χρονος οδήγησε το φορτηγάκι του πατέρα του προκειμένου να αγοράσει ένα μπέργκερ

ΗΠΑ: Ένας 8χρονος οδήγησε το φορτηγάκι του πατέρα του προκειμένου να αγοράσει ένα μπέργκερ Facebook Twitter
0

Η πελώρια λαχτάρα για ένα μπέργκερ από τα McDonald’s ώθησε έναν 8χρονο Αμερικανό να πάρει το φορτηγάκι του πατέρα του για να πάει σε ένα εστιατόριο της αλυσίδας fast food, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία.

 

Η Weirton Daily Times, εφημερίδα του Οχάιο, ανέφερε ότι το 8χρονο αγόρι έμαθε να οδηγεί μέσω του YouTube.

 

Ο μικρός πήρε μαζί του στην περιπέτειά του και την 4χρονη αδελφή του. Οδήγησε για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο και αποδείχθηκε μάλιστα πολύ προσεκτικός οδηγός, σταματώντας στα κόκκινα φανάρια.

 

Οι εργαζόμενοι στα McDonald’s της πόλης Ιστ Πάλεσταϊν, μια μικρή πόλη στο ανατολικό Οχάιο, πίστεψαν ότι τους κάνει πλάκα όταν εμφανίστηκε στο drive through του καταστήματος και παρήγγειλε ένα μπέργκερ.

 

Οι γονείς του 8χρονου κοιμόντουσαν στο σπίτι και ενημερώθηκαν από την αστυνομία για τη δράση του γιου τους.

 

Ο μικρός δραπέτης έβαλε τα κλάματα όταν είδε τους αστυνομικούς. Όμως ευτυχώς δεν τον τιμώρησαν και τελικά μπόρεσε να αγοράσει το τσίζμπεργκερ που ήθελε, καθώς και φτερούγες κοτόπουλου και πατάτες τηγανιτές, σύμφωνα με την εφημερίδα.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM