Περίπου 5.000 χάπια βρήκε μία οικογένεια στο Φοίνιξ, στην Αριζόνα, σε ένα λούτρινο κουκλάκι που αγόρασαν από κατάστημα με μεταχειρισμένα αντικείμενα. 

 

Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για φαιντανύλη είναι συνθετικό οπιοειδές το οποίο χρησιμοποιείται ως αναλγητικό κατά τη διάρκεια της αναισθησίας. Σύμφωνα με την αρχιφύλακα της αστυνομίας της αμερικανικής πόλης, Mercedes Fortune, κρίνοντας από τις σημάνσεις και τον τρόπο που τα χάπια είχαν συσκευαστεί, πρόκειται για φαιντανύλη. 

 

Η Fortune αναφέρει ότι οι γονείς έκαναν το σωστό, δηλαδή προχώρησαν στον έλεγχο του παιχνιδιού πριν το δώσουν στην κόρη τους και ενημέρωσαν την αστυνομία. Όπως αναφέρει η Fortune οι γονείς κινήθηκαν άμεσα, καθάρισαν το παιχνίδι και προχώρησαν στον έλεγχο για να διαπιστώσουν ότι είναι ασφαλές. 

 


Οι διακινητές ναρκωτικών χρησιμοποιούν συχνά παιδικά παιχνίδια όπου και κρύβουν ουσίες. Πριν λίγες ημέρες τελωνειακές αρχές του Σινσινάτι προχώρησαν στην κατάσχεση ενός φορτίου με δημητριακά που ήταν καλυμμένα με κοκαΐνη, αντί για ζάχαρη

 

 

Ακολουθήστε το LiFO.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο LiFO.gr