ΗΠΑ: 42χρονος σκότωσε τα πέντε παιδιά του, σύζυγο και πεθερά- Μετά αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: 42χρονος σκότωσε τα πέντε παιδιά του, σύζυγο και πεθερά- Μετά αυτοκτόνησε Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Ένας 42χρονος Αμερικανός σκότωσε τα πέντε παιδιά του, τη σύζυγο και την πεθερά του, προτού αυτοκτονήσει.

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας «υποδηλώνουν ότι ο δράστης αυτοκτόνησε αφού πρώτα σκότωσε επτά ανθρώπους στο σπίτι του», ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της πόλης Ίνοχ, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Μάικλ Χέιτ πυροβόλησε την 40χρονη σύζυγό του, τα πέντε παιδιά (ηλικίας από 4 έως 17 ετών) και την 78χρονη πεθερά του, προτού στρέψει το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτονήσει.

Αστυνομικοί ανακάλυψαν τα πτώματα το απόγευμα της Τετάρτης, ανταποκρινόμενοι σε κλήση γειτόνων της οικογένειας. Όλα τα θύματα έφεραν «τραύματα από πυροβολισμούς».

Ο ρεπουμπλικάνος κυβερνήτης της Γιούτα, ο Σπένσερ Κοξ, κάλεσε τους συμπολίτες του να προσευχηθούν για τους 7.000 κατοίκους της πόλης Ίνοχ που έχει συγκλονιστεί από αυτό το στυγερό έγκλημα.

Την οδύνη του εξέφρασε το προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ, που «θρηνεί μαζί με τους κατοίκους της πόλης Ίνοχ», σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

«Πολλοί Αμερικανοί έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα ή είδαν τις ζωές τους να ανατρέπονται εξαιτίας της ένοπλης βίας», δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Καρίν Ζαν-Πιερ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Διεθνή / Το παράνομο εμπόριο καυσίμων στο Μεξικό: Πώς τα καρτέλ κυριαρχούν με βία και διαφθορά

Το λαθρεμπόριο καυσίμων στο Μεξικό εξελίσσεται σε διεθνές φαινόμενο. Πλοία, πλαστά έγγραφα, και κυβερνητική διαφθορά στηρίζουν ένα δίκτυο που χρηματοδοτεί τα καρτέλ και απειλεί τη σταθερότητα της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Διεθνή / Μαζικά συλλαλητήρια κατά της «στρατιωτικοποίησης της δημοκρατίας» ενόψει της παρέλασης Τραμπ στην Ουάσινγκτον

Εκατομμύρια Αμερικανοί αναμένονται σήμερα στους δρόμους, διαδηλώνοντας ενάντια στις αυταρχικές πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ και την πανηγυρική στρατιωτική παρέλαση για τα 250 χρόνια του αμερικανικού στρατού — που συμπίπτει με τα 79α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM