Ινδονησία: Δίχρονος παρακαλούσε τον πατέρα του να μη μπει στο μοιραίο υποβρύχιο (Βίντεο)

Ινδονησία: Δίχρονος παρακαλεί τον μπαμπά του να μη μπει στο μοιραίο υποβρύχιο (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο με ένα δίχρονο αγόρι να παρακαλάετον πατέρα του να μην μπει στο υποβρύχιο που KRI Nanggala-402, το οποίο βυθίστηκε στην Ινδονησία.

Πρόκειται για το γιο του Imam Adi,  ο οποίος ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι του, προκειμένου να επιβιβαστεί στο μοιραίο υποβρύχιο που έμελλε να γίνει ο υγρός τάφος για εκείνον και 52 ακόμη συναδέλφους του.

Το αγοράκι φαίνεται να κλαίει και να σπρώχνει τον πατέρα του προς το δωμάτιο, προκειμένου να τον εμποδίσει να πάει στη δουλειά του, αναφέρουν τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης. «Ο μπαμπάς πρέπει να πάει στην τουαλέτα» του απαντά ο Imam γελώντας, προσπαθώντας να τον ηρεμήσει.

Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Aska θα έβλεπε τον μπαμπά του, καθώς αυτός μετά από λίγο θα επιβιβαζόταν στο μοιραίο υποβρύχιο. Τα συγκινητικά αυτά στιγμιότυπα τράβηξε η σύζυγος του Adi, η οποία στη συνέχεια το ανάρτησε στο Instagram.

Έκπληκτος από τη συμπεριφορά του εγγονού του εμφανίστηκε ο πατέρας του Adi, Edy Sujianto. «Συνήθως όταν ο Adi έφευγε ήταν γι’ αυτόν φυσιολογικό» είπε στη «The Tribune News», προσθέτοντας: «Χθες μέχρι να κλείσει η πόρτα, ο πατέρας του δεν μπορούσε πραγματικά να φύγει».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Διεθνή / Κωδικός «Aurora» για τη Γάζα: Η εμπλοκή της BCG στο σχέδιο Τραμπ για μετεγκατάσταση Παλαιστινίων

Το έργο κόστισε 4 εκατ. δολάρια και περιελάμβανε την ίδρυση του GHF - Η εταιρεία κολοσσός αποκήρυξε την εμπλοκή της, μετά την κατακραυγή που προκάλεσαν οι θάνατοι εκατοντάδων Παλαιστινίων
LIFO NEWSROOM