Iνδία: Τίγρεις κατασπάραξαν υπάλληλο ζωολογικού κήπου

Iνδία: Τίγρεις κατασπάραξαν υπάλληλο ζωολογικού κήπου Facebook Twitter
0

Ένας νεοπροσληφθείς υπάλληλος στο ζωολογικό Πάρκο Bannerghatta στην  Ινδία, έχασε τη ζωή του, όταν λευκές τίγρεις του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.

Ο 40χρονος, αργά το Σάββατο, εισήλθε στο κλουβί των τίγρεων προκειμένου να τις ταΐσει. Δεν πρόσεξε όμως ότι στην περιοχή όπου ήταν ξαπλωμένη η μητέρα με τα παιδιά της η πόρτα ήταν ανοιχτή. Δέχτηκε την επίθεση την ώρα που καθάριζε το κλουβί από τη μία τίγρη και στη συνέχεια από τις υπόλοιπες που τον κατασπάραξαν. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στους Τimes της Ινδίας όταν ο άτυχος 40χρονος άρχιζε να ουρλιάζει οι τίγρεις τον έσυραν σε μια άλλη περιοχή.

Την Κυριακή, συγγενείς του νεκρού άνδρα έκαναν διαμαρτυρία στο εθνικό πάρκο, το οποίο φιλοξενεί περίπου 2.000 ζώα, συμπεριλαμβανομένων των λευκών τίγρεων που αναφέρονται ως απειλούμενο είδος. Κατηγορούν τη διοίκηση του για αμέλεια, ζητώντας 500 χιλιάδες ρουπίες, δηλαδή  7.640 δολάρια ως αποζημίωση. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΕΥΡΩΠΗ ΕΚΛΟΓΕΣ POLITICO

Διεθνή / «Ευρώπη πρόσεχε, έρχεται για τις εκλογές σου»: Ανάλυση Politico για το νέο δόγμα Τραμπ - Το ερώτημα που θέτει

«Η ''αποστολή'' του να αναμειχθεί στην ευρωπαϊκή πολιτική θα πρέπει να τρομοκρατήσει Στάρμερ, Μακρόν και Μερτς» σχολιάζει το Politico ενώ αναρωτιέται αν «θα αντιδράσει κάποιος από αυτούς»
LIFO NEWSROOM
Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Διεθνή / Από τη «Λολίτα» στο «Λολίτα εξπρές»: Η σχέση του Έπσταϊν με τον εκδότη του περιβόητου βιβλίου του Ναμπόκοφ

Αναζητώντας υλικό για τη βιογραφία του Τζορτζ Γουάιντενφελντ, ο ιστορικός Τόμας Χάρντινγκ ανακάλυψε επιστολές που αντάλλαξαν ο Βρετανός μεγαλοεκδότης, η Γκισλέν Μάξγουελ και ο Έπσταϊν, το ιδιωτικό τζετ του οποίου λεγόταν «Lolita Express».
LIFO NEWSROOM
Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

Διεθνή / Η Κίνα προειδοποιεί τα διεθνή ΜΜΕ για τη φωτιά στο Χονγκ Κονγκ: «Μην διαδίδετε συκοφαντίες»

To Γραφείο για την Προστασία της Εθνικής Ασφάλειας κάλεσε έναν αριθμό μη προσδιορισμένων μέσων ενημέρωσης, επικρίνοντας την κάλυψη της πυρκαγιάς που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 159 άτομα στο πολυώροφο συγκρότημα κατοικιών Wang Fuk Court
LIFO NEWSROOM