Iνδία: Τίγρεις κατασπάραξαν υπάλληλο ζωολογικού κήπου

Iνδία: Τίγρεις κατασπάραξαν υπάλληλο ζωολογικού κήπου Facebook Twitter
0

Ένας νεοπροσληφθείς υπάλληλος στο ζωολογικό Πάρκο Bannerghatta στην  Ινδία, έχασε τη ζωή του, όταν λευκές τίγρεις του επιτέθηκαν και τον κατασπάραξαν.

Ο 40χρονος, αργά το Σάββατο, εισήλθε στο κλουβί των τίγρεων προκειμένου να τις ταΐσει. Δεν πρόσεξε όμως ότι στην περιοχή όπου ήταν ξαπλωμένη η μητέρα με τα παιδιά της η πόρτα ήταν ανοιχτή. Δέχτηκε την επίθεση την ώρα που καθάριζε το κλουβί από τη μία τίγρη και στη συνέχεια από τις υπόλοιπες που τον κατασπάραξαν. 

Μάλιστα, σύμφωνα με αξιωματούχο που μίλησε στους Τimes της Ινδίας όταν ο άτυχος 40χρονος άρχιζε να ουρλιάζει οι τίγρεις τον έσυραν σε μια άλλη περιοχή.

Την Κυριακή, συγγενείς του νεκρού άνδρα έκαναν διαμαρτυρία στο εθνικό πάρκο, το οποίο φιλοξενεί περίπου 2.000 ζώα, συμπεριλαμβανομένων των λευκών τίγρεων που αναφέρονται ως απειλούμενο είδος. Κατηγορούν τη διοίκηση του για αμέλεια, ζητώντας 500 χιλιάδες ρουπίες, δηλαδή  7.640 δολάρια ως αποζημίωση. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MET GALA 2026 METG GALA ΤΖΕΦ ΜΠΕΖΟΣ

Διεθνή / Met Gala 2026: Μήνυμα για μποϊκοτάζ της φετινής εκδήλωσης προβάλλεται στο ρετιρέ του Τζεφ Μπέζος στο Μανχάταν

Προβολές διαμαρτυρίας και συνθήματα κατά του Τζεφ Μπέζος και της Amazon φώτισαν το πολυτελές του ρετιρέ και εμβληματικά κτίρια του Μανχάταν, στο πλαίσιο καμπάνιας ακτιβιστικής ομάδας που καταγγέλλει τις συνθήκες εργασίας στην εταιρεία και ζητά μποϊκοτάζ του Met Gala
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Axios: «Θέλει δράση» - Η δυσαρέσκεια Τραμπ για το αδιέξοδο με το Ιράν πίσω από το σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ

Με φόντο το παρατεταμένο αδιέξοδο με το Ιράν, οι ΗΠΑ προχωρούν σε ένα νέο σχέδιο για τα Στενά του Ορμούζ, που συνδυάζει στρατιωτική παρουσία και διπλωματική πίεση, ανεβάζοντας εκ νέου την ένταση στην περιοχή
THE LIFO TEAM