Ινδία: Φίδι επιτέθηκε σε 8χρονο- Το παιδί δάγκωσε το ερπετό δυο φορές και το σκότωσε

Ινδία: Φίδι επιτέθηκε σε 8χρονο- Δάγκωσε το ερπετό δυο φορές και το σκότωσε Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Ένα 8χρονο αγόρι σκότωσε δηλητηριώδες φίδι αφού το δάγκωσε δύο φορές.

Σε ένα μικρό χωριό περίπου 215 μίλια βορειοανατολικά της πόλης Ρέιπουρ, ο Ντίπακ έπαιζε στην αυλή του όταν δέχθηκε επίθεση από ένα φίδι, σύμφωνα με την εφημερίδα New Indian Express.

Αφού τυλίχτηκε γύρω από το χέρι του παιδιού και δεν το άφηνε, το αγόρι το δάγκωσε δύο φορές, καταφέρνοντας να σκοτώσει τελικά το ερπετό.

«Το φίδι τυλίχτηκε γύρω από το χέρι μου και με δάγκωσε», φέρεται να δήλωσε ο 8χρονος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, μέσω της New Indian Express. «Πόνεσα πολύ. Επειδή το ερπετό δεν κουνιόταν όταν προσπάθησα να το τινάξω από πάνω μου, το δάγκωσα δυνατά δύο φορές. Όλα συνέβησαν σε κλάσματα δευτερολέπτου».

Ο Ντίπακ μεταφέρθηκε σε τοπική μονάδα επείγουσας περίθαλψης, όπου εξετάστηκε και πήρε εξιτήριο την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Αργότερα διαπιστώθηκε από τοπικούς εμπειρογνώμονες ότι επρόκειτο για «στεγνό δάγκωμα».

«Ο Ντίπακ δεν παρουσίασε κανένα σύμπτωμα και ανάρρωσε γρήγορα λόγω του στεγνού δαγκώματος, όταν δηλαδή το δηλητηριώδες φίδι δαγκώνει αλλά δεν απελευθερώνεται δηλητήριο», δήλωσε ο ειδικός στα φίδια Κέισερ Χουσεΐν, σύμφωνα με την New Indian Express.

«Τέτοια τσιμπήματα φιδιών είναι επώδυνα και μπορεί να παρουσιάσουν μόνο τοπικά συμπτώματα γύρω από την περιοχή του δαγκώματος», είπε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ