Ιαπωνία: Μεγάλη φωτιά μέσα σε εργοστάσιο

Ιαπωνία: Μεγάλη φωτιά μέσα σε εργοστάσιο Facebook Twitter
0

Ιαπωνία: Μεγάλη φωτιά μέσα σε εργοστάσιο Facebook Twitter

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σήμερα μέσα σε εργοστάσιο του ομίλου χαλυβουργίας Nippon Steel & Sumitomo Metal στο Καβασάκι, νότια του Τόκιο, όχι μακριά από το αεροδρόμιο Χανέντα του Τόκιο, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση, η φωτιά εξαπλώθηκε σε ολόκληρο το τεράστιο υπόστεγο του βιομηχανικού συγκροτήματος. Σε αυτό το χώρο αποθηκεύονται φιάλες προπανίου και ενός άλλου αερίου.

Επιβάτες του αεροδρομίου Χανέντα, που απέχει περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο αυτό, δήλωσαν στην τηλεόραση ότι είδαν τους μαύρους καπνούς.

Το εργοστάσιο όπου ξέσπασε η φωτιά ανήκει στη θυγατρική εταιρία Nippon Steel & Sumikin Pipe που κατασκευάζει κυρίως σωλήνες. Οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε έκταση 20.800 τετραγωνικών μέτρων.

Η φωτιά ξέσπασε μερικές ώρες μετά την έκρηξη σε αμερικανική στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Τόκιο και την πυρκαγιά που προκλήθηκε στη συνέχεια σε αυτήν. Δεν έχουν αναφερθεί τραυματίες από το περιστατικό αυτό.

Η αστυνομία του Τόκιο αρνήθηκε να προβεί σε κάποιο σχόλιο για ενδεχόμενη σχέση μεταξύ αυτών των δύο γεγονότων. "Δεν έχουμε ακόμα καμία λεπτομερή πληροφορία", είπε εκπρόσωπός της.

ΑΓ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

odontiatros

Διεθνή / Πώς από έναν απλό πονόδοντο διαγνώστηκε με καρκίνο

Η περιπέτεια ενός άνδρα που δεν μπορούσε να κλείσει ραντεβού με οδοντίατρο στο βρετανικό σύστημα υγείας- με 800 άτομα στη λίστα αναμονής- και τελικά αναγκάστηκε να πληρώσει για τη διάγνωση και να προλάβει το μοιραίο
NEWSROOM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ