Η Τζένα Τζέιμσον δεν μπορεί καν να περπατήσει- Διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο

Η Τζένα Τζέιμσον δεν μπορεί καν να περπατήσει- Διαγνώστηκε με σπάνιο σύνδρομο Facebook Twitter
0

Η Τζένα Τζέιμσον νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ανίκανη να περπατήσει αφότου διαγνώστηκε με το σύνδρομο Guillain-Barré. 

Το Σαββατοκύριακο, ο σύντροφος της 47χρονης πρώην πορνοστάρ, Λιόρ Μπίτον, με τον οποίο έχει μια κόρη 4 ετών, την Μπατέλ Λου, αποκάλυψε στο Instagram ότι βρισκόταν στο νοσοκομείο και έκανε εξετάσεις, καθώς «δεν ένιωθε καλά».

Η 47χρονη Αμερικανίδα υπέφερε από εμετούς για δύο εβδομάδες πριν πάει στο νοσοκομείο την περασμένη εβδομάδα, όπου την έστειλαν σπίτι, εξήγησε ο Μπίτον.

«Μετά επέστρεψε σπίτι και δεν μπορούσε να σταθεί», είπε σε σχετικό βίντεο. «Οι μύες των ποδιών της ήταν πολύ αδύναμοι. Δεν μπορούσε καν να πάει στο μπάνιο. Έπεφτε επιστρέφοντας από το μπάνιο ή όταν βρισκόταν εκεί, χρειαζόταν να την σηκώνω και να την κουβαλάω πίσω στο κρεβάτι. Μέσα σε δύο μέρες, η κατάσταση χειροτέρεψε τόσο πολύ, που τα πόδια της άρχισαν να μην την κρατούν, αδυνατούσε να περπατήσει». 

Ο Ισραηλινός επιχειρηματίας πήγε την Τζένα Τζέιμσον ξανά στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκε σε περισσότερες εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο Guillain-Barré.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, το σύνδρομο Guillain-Barré είναι μια «σπάνια, αυτοάνοση διαταραχή, στην οποία το ανοσοποιητικό σύστημα καταστρέφει τα νεύρα, προκαλώντας μυϊκή αδυναμία και μερικές φορές παράλυση». Τα συμπτώματα μπορεί να διαρκέσουν από μερικές εβδομάδες έως αρκετά χρόνια. Οι περισσότεροι αναρρώνουν πλήρως ωστόσο ορισμένοι παρουσιάζουν μόνιμη νευρική βλάβη.

Σε Instagram Story, ο Λιόρ Μπίτον ανακοίνωσε ότι η Τζέιμσον έχει ξεκινήσει θεραπεία για να καταπολεμήσει τα συμπτώματα, λαμβάνοντας υψηλή δόση ανοσοσφαιρίνης.

«Κάνει φυσικοθεραπεία, για να καταφέρει να σταθεί στα πόδια της αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να σταθεί. Ξεκίνησαν θεραπεία για να δουν πώς θα πάει. Οπότε συνεχίστε να προσεύχεστε» σημείωσε.
 

Την Δευτέρα, η Τζέιμσον δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο επιβεβαιώνοντας  της διάγνωση και ευχαρίστησε τους φανς της για τις ευχές τους.

«Δεν έκανα το εμβόλιο ή οποιοδήποτε εμβόλιο. Δεν πρόκειται για παρενέργεια εμβολίου. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε, επαναλαμβάνοντας ότι δεν έχει εμβολιαστεί για κορωνοϊό, ενώ στο παρελθόν έχει εκφράσει ξανά τις αντιεμβολιαστικές απόψεις της μέσω social media.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM