Η Ταμάρα Έκλεστοουν προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατ.£ για τα κλεμμένα κοσμήματά της

Η Ταμάρα Έκλεστοουν προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατ.£ για τα κλεμμένα κοσμήματά της Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Η Ταμάρα Έκλεστοουν βαρέθηκε να περιμένει να εντοπιστούν τα κλεμμένα κοσμήματά της και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Ακολουθεί το «στιλ Μελ Γκίμπσον» από την ταινία Ransom και προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατομμύρια λίρες. 

Η 38χρονη, κόρη του πρώην «αφεντικού» της F1 Μπέρνι Έκλεστοουν, ήταν ανάμεσα στους διάσημους  τα σπίτια των οποίων μπήκαν στο στόχαστρο διαρρηκτών, τον Δεκέμβριο του 2019. Οι δράστες που μπήκαν στην έπαυλη των 57 δωματίων της Έκλεστοουν στο Κένσινγκτον άρπαξαν κοσμήματα, μετρητά και πολύτιμους λίθους, με τη λεία τους να ξεπερνά τα 25 εκατομμύρια λίρες. Η ίδια, ο σύζυγός της και η κόρη τους έκαναν διακοπές στη Λαπωνία όταν έγινε η διάρρηξη. 

Τον περασμένο Νοέμβριο καταδικάστηκαν σε φυλάκιση τρία μέλη συμμορίας για τις διαρρήξεις στα σπίτια διάσημων στο Λονδίνο. Ο Ντάνιελ Βούκοβιτς, ένας Σέρβος που κατονομάστηκε στο δικαστήριο ως ύποπτος, εκτιμάται ότι διέφυγε στο Βελιγράδι. Οι σερβικές αρχές έχουν αρνηθεί να επιτρέψουν την έκδοσή του, προκειμένου να δικαστεί στο Λονδίνο. 

Τώρα, σε διαδοχικά story στο Instagram, η Ταμάρα Έκλεστοουν ανακοίνωσε την απόφασή της να προσφέρει αμοιβή για να ανακτήσει τα κλεμμένα αντικείμενα, αλλά και να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης ο Βούκοβιτς, φωτογραφίες του οποίου δημοσίευσε. 

«Περίμενα αρκετά για να πάρω πίσω τα κλεμμένα αντικείμενά μου με συμβατικά μέσα. Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί τίποτα άλλο πέρα από ένα ζευγάρι σκουλαρίκια», έγραψε αναφερόμενη στα σκουλαρίκια αξίας 6.000 λιρών που κατασχέθηκαν έπειτα από σύλληψη. 

Η Ταμάρα Έκλεστοουν προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατ.£ για τα κλεμμένα κοσμήματά της Facebook Twitter

Η αστυνομία, συνέχισε η 38χρονη, έκανε απίστευτη δουλειά, αλλά δεν μπορούν να κάνουν πολλά «όταν μια κυβέρνηση είναι τόσο διεφθαρμένη όσο φαίνεται εκείνη της Σερβίας». «Οπότε, τώρα θα κάνω αυτό που ήθελα από την αρχή και θα ακολουθήσω το στιλ Μελ Γκίμπσον από την ταινία Ransom», συμπλήρωσε. 

Η Έκλεστοουν συνέχισε γράφοντας ότι «με χαρά» θα πληρώσει αμοιβή για την επιστροφή οποιουδήποτε εκ των κλεμμένων αντικειμένων και για την άσκηση δίωξης σε βάρος του Ντάνιελ Βούκοβιτς. 

Η Ταμάρα Έκλεστοουν προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατ.£ για τα κλεμμένα κοσμήματά της Facebook Twitter

«Παρότι έχω αποδεχθεί ότι πιθανότατα δεν θα ξαναδώ ποτέ τα κλεμμένα αντικείμενά μου, με χαρά θα δώσω αμοιβή ύψους του 25% της αξίας οποιουδήποτε (αντικειμένου) μπορέσει να ανακτήσει η αστυνομία χάρη σε πληροφορίες που θα δοθούν», συνέχισε. 

Η Ταμάρα Έκλεστοουν προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατ.£ για τα κλεμμένα κοσμήματά της Facebook Twitter

«Με τη συνολική λεία της διάρρηξης να είναι 26 εκατομμύρια λίρες, αυτή είναι μία αμοιβή έως 6 εκατ. λίρες, για οποιονδήποτε μπορεί να με βοηθήσει να ξαναπάρω αυτά που δικαιωματικά μου ανήκουν», τόνισε. 
 
Επίσης, πρόσφερε αμοιβή 250.000 λιρών για οποιονδήποτε μπορεί να παραδώσει τον Ντάνιελ Βούκοβιτς στην αστυνομία του Λονδίνου. «Αυτός ο άνδρας νομίζει ότι μπορεί να διαφύγει με τα λάφυρα που έκλεψε από την οικογένειά μου κι εμένα, όχι τόσο γρήγορα», τόνισε.  

Στη δίκη που έγινε πέρυσι, ειπώθηκε ότι η διάρρηξη άφησε την Έκλεστοουν «τρομαγμένη» και με «εμμονή με την ασφάλεια». 

Η Ταμάρα Έκλεστοουν προσφέρει αμοιβή έως 6 εκατ.£ για τα κλεμμένα κοσμήματά της Facebook Twitter

 
«Η σκέψη ότι αυτών των αηδιαστικών ανθρώπων να ψαχουλεύουν σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού μου, να εισβάλουν στο σπίτι μου, να αγγίζουν τα υπάρχοντά μου και να κλέβουν κάποια από τα πιο πολύτιμα πράγματα για εμένα σημαίνει ότι δεν θα μπορέσω να ησυχάσω ποτέ σε αυτό το σπίτι ξανά, με την ίδια αίσθηση ασφάλειας που είχα κάποτε», έγραψε στις αναρτήσεις της η 38χρονη. Επίσης, σημείωσε ότι η κόρη της «ακόμη ρωτά αν οι διαρρήκτες θα γυρίσουν και δεν κοιμάται μόνη της». 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Milliyet: Το ΕΛΚ μπλοκάρει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ εν όψει Ευρωεκλογών

Διεθνή / Milliyet: Το ΕΛΚ σχεδιάζει να τερματίσει το καθεστώς της Τουρκίας ως υποψήφιας για ένταξη στην ΕΕ πριν τις ευρωεκλογές

Άρθρο στην ακραίως λαϊκιστική και φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα Milliyet, μιλά για προεκλογική διακήρυξη του ΕΛΚ λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ