Η Σάνεν Ντόχερτι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- «Ένιωσε πως δεν είχε άλλη επιλογή»

ντοχερτι Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Τέλος στον γάμο της αποφάσισε να βάλει η Σάνεν Ντόχερτι, καθώς κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. 

Έπειτα από 11 χρόνια έγγαμου βίου με τον Κουρτ Ισβαριένκο, η Σάνεν Ντόχερτι ένιωσε πως δεν είχε άλλη επιλογή, δήλωσε εκπρόσωπος της 52χρονης ηθοποιού, επιβεβαιώνοντας την είδηση για το διαζύγιο. 

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Σάνεν. Δυστυχώς, ένιωσε πως δεν της είχε μείνει άλλη επιλογή», δήλωσε στο People η εκπρόσωπος της ηθοποιού, Λέσλι Σλόουν. Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια, ο ατζέντης του Κουρτ Ισβαριένκο «ενεπλάκη προσωπικά» στο διαζύγιο. Μέχρι στιγμής ο φωτογράφος δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο. 

Σύμφωνα με την αίτηση διαζυγίου που επικαλείται το TMZ, το ζευγάρι χώρισε τον Ιανουάριο. Η Σάνον Ντόχερτι ζητά διατροφή από τον Κουρτ Ισβαριένκο. 

Λίγες ώρες προτού γίνει γνωστή η είδηση του διαζυγίου, η ηθοποιός έκανε μια αινιγματική ανάρτηση στο Instagram. «Οι μόνοι άνθρωποι που αξίζουν να είναι στη ζωή σου, είναι εκείνοι που σου φέρονται με αγάπη, καλοσύνη και απόλυτο σεβασμό», έγραψε. 

Η Σάνεν Ντόχερτι κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- «Ένιωσε πως δεν είχε άλλη επιλογή» Facebook Twitter

Η Σάνεν Ντόχερτι και ο Κουρτ Ισβαριένκο παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2011. Αυτός ήταν ο τρίτος γάμος της ηθοποιού, που υπήρξε παντρεμένη με τον Άσλεϊ Χάμιλτον (1993-1994) και τον Ρικ Σάλομον (2002-2003) στο παρελθόν. 

Τον προηγούμενο μήνα, μιλώντας σε εκδήλωση, η Σάνεν Ντόχερτι δήλωσε ότι νιώθει υπέροχα. Τα τελευταία χρόνια υποβάλλεται σε διαδοχικές θεραπείες καθώς το 2015 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που εμφανίζεται ως Ιησούς μετά την επίθεση στον Πάπα

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οργή στα social για τη φωτογραφία που τον εμφανίζει ως Ιησού μετά την επίθεσή του στον Πάπα

Ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσίευσε τη φωτογραφία που δημιουργήθηκε με ΑΙ στην πλατφόρμα Truth Social, κατηγορώντας παράλληλα τον Ποντίφικα ότι είναι «αδύναμος» στο ζήτημα της εγκληματικότητας και «κακός» στην εξωτερική πολιτική
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑ

Διεθνή / Πέτερ Μαγιάρ: Ποιος είναι ο «πρώην» άνθρωπος του Όρμπαν που έβαλε τέλος στη 16ετή κυριαρχία του

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια, πέρασε από το να αποτελεί μέρος του συστήματος του Βίκτορ Όρμπαν, στο να αναδειχθεί στον πολιτικό που έβαλε τέλος στη 16ετή ηγεμονία του Fidesz στην Ουγγαρία
THE LIFO TEAM