Η Ρίτα Όρα ζει ένα «παραμύθι» δίπλα στον Τάικα Γουαϊτίτι: «Είμαι πολύ ερωτευμένη»

Η Ρίτα Όρα ζει ένα «παραμύθι» δίπλα στον Τάικα Γουαϊτίτι: «Είμαι πολύ ερωτευμένη» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/JUSTIN LANE
0

Ρίτα Όρα και Τάικα Γουαϊτίτι παντρεύτηκαν τον Αύγουστο, αλλά φροντίζουν να διατηρούν χαμηλό προφίλ και μιλούν σπάνια για τη σχέση τους. Σε μία από αυτές τις σπάνιες εξομολογήσεις, λοιπόν, η τραγουδίστρια δήλωσε «πολύ ερωτευμένη».

Μιλώντας στο podcast "Greatest Night Ever", είπε: «Είμαι ερωτευμένη, πολύ ερωτευμένη. Είμαι ερωτευμένη. Αμήν, αγαπάω τον έρωτα».

Οι γονείς της είναι μαζί 30 χρόνια και αποτελούσαν πάντα πρότυπο για εκείνη. «Πάντα ήθελα ένα παραμύθι», παραδέχεται, συμπληρώνοντας πως αυτό που την ενδιέφερε ήταν να βρει τον κατάλληλο σύντροφο και «είμαι πολύ ευτυχισμένη που το έκανα».

Η Ρίτα Όρα ζει ένα «παραμύθι» δίπλα στον Τάικα Γουαϊτίτι: «Είμαι πολύ ερωτευμένη» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/CAROLINE BREHMAN

«Αγαπάω τον Τάικα».

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και ένα το «ντεμπούτο» του στην παρουσίαση της ταινίας «Suicide Squad». Τον περασμένο Ιούνιο αρραβωνιάστηκαν και τον Αύγουστο παντρεύτηκαν, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τον γάμο.

Με πληροφορίες από PageSix

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ ΠΕΤΕΡ ΜΑΓΙΑΡ

Διεθνή / Ουγγαρία: Αντιδράσεις για τον διορισμό του κουνιάδου του Μαγιάρ ως υπουργού Δικαιοσύνης

Ο νέος πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Πέτερ Μαγιάρ, υπερασπίστηκε την απόφασή του να διορίσει τον κουνιάδο του στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης, απαντώντας στις επικρίσεις για σύγκρουση συμφερόντων
THE LIFO TEAM