ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας έπεσε με τα ρούχα της σε μια λίμνη για να σώσει τον σκύλο της

Η Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας έπεσε με τα ρούχα της σε μια λίμνη για να σώσει τον σκύλο της Facebook Twitter
4

H Πρώτη Κυρία της Βραζιλίας Μαρτσέλα Τεμέρ έπεσε με τα ρούχα της μέσα σε μια λίμνη που βρίσκεται στους χώρους του προεδρικού μεγάρου στη Μπραζίλια για να σώσει τον σκύλο της, όπως αποκάλυψαν αξιωματούχοι της προεδρίας και μετέδωσε το BBC.

Όταν βρήκε τον Πίκολι, ένα σκύλο ράτσας Τζακ Ράσελ, να προσπαθεί να κολυμπήσει μέσα στη λίμνη, η Τεμέρ δεν δίστασε να βουτήξει με τα ρούχα για να τον σώσει.

Ένας άνδρας της προσωπικής της ασφαλείας, ο οποίος αρνήθηκε να σώσει τον Πίκολι, απολύθηκε έπειτα από το περιστατικό αυτό, το οποίο σημειώθηκε στις 22 Απριλίου.

Η Τέμερ περπατούσε στον κήπο του μεγάρου με τον γιο της Μικελτσίνιο και τον Πίκολι όταν το ζωηρό τζακ ράσελ έτρεξε προς την λίμνη, έπεσε μέσα αλλά μετά δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Desejo um ótimo fim de semana a todos!! E deixo aqui um registro do Thor e do Picoly. ?❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcela Temer (@marcelatemer) στις


Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μικέλ Τεμέρ και η οικογένειά του έχουν δύο σκύλους: τον Πίκολι και ένα γκόλντεν ριτρίβερ, τον Θορ.

Όπως σημειώνει πάντως το BBC, η βρετανική φιλανθρωπική οργάνωση προστασίας των ζώων RSPCA καλεί τους πολίτες να μην θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους για να σώσουν ένα ζώο που έχει πέσει στο νερό.

Διεθνή
4

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Συγκινητικό, ας ξεχάσουμε όλοι ότι o άντρας της προσπαθεί (από τότε που ανέβηκε στην εξουσία κλείνοντας την εκλεγμένη πρόεδρο φυλακή) να καταργήσει τον γεμάτο ζωάκια, φυτά και ιθαγενείς εθνικό δρυμό 46.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων στο πιο παρθένο κομμάτι του Αμαζονίου ώστε να παραχωρηθεί για ξυλεία, ορυχεία και μονοκαλλιέργειες στις πολυεθνικές που τον έχουν δωροδοκήσει.
Ο αλλος γιατί απολυθηκε; υπάρχει διαφορα στο να θαυμαζουμε ανθρωπους που θετουν την προσωπικη τους ασφαλεια για να σωζουν ανθρωπους και ζωα σε κινδυνο και τιμωρια αυτων σε περίπτωση που δεν θετουν την προσωπικη τους ασφαλεια σε κινδυνο για να σωσουν. Ως εργαζόμενος ανθρωπος οι εργασιακες του υποχρεωσεις είναι να προστατευσει τον εν λογο ανθρωπο, όχι τα κατοικιδια της.Καλα τα λεει η Φιλοζωικη οργάνωση.