Η προσωπική μασέζ Άνιστον, Καρντάσιαν, Μπίμπερ και Πελτς έχει λίστα αναμονής 2,300 ατόμων

Η προσωπική μασέζ Άνιστον, Καρντάσιαν, Μπίμπερ και Πελτς έχει λίστα αναμονής 2,300 ατόμων Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι προσωπικοί σεφ, οι πέρσοναλ τρέινερς, οι στυλίστες και οι προσωπικοί βοηθοί είναι εδώ και καιρό «απαραίτητα» γρανάζια της χολιγουντιανής «μηχανής». 

Όμως, πλέον υπάρχει και μία νέα τάση στο «προσωπικό» και αποκλειστικό: Το λεμφικό μασάζ. 

Η θεραπεία αυτή έχει δει τις «μετοχές» της να εκτοξεύονται τα τελευταία χρόνια. Και η Βραζιλιάνα μασέζ Ρεμπέκα Φαρία θεωρείται κάτι σαν γκουρού του είδους, με υψηλή πελατεία, όπως οι Τζένιφερ Άνιστον, Αριάνα Γκράντε, Χέιλι Μπίμπερ, Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και Νίκολα Πελτς-Μπέκαμ. 

«Νομίζω πως, παρότι δουλεύω 12-14 ώρες καθημερινά στα γυρίσματα, το σώμα μου ανακάμπτει όπως ποτέ στο παρελθόν» παραδέχεται η Κλόε Μόριτς που επισκέπτεται τη Φαρία δύο φορές την εβδομάδα όταν προετοιμάζεται ή βρίσκεται ήδη σε φάση γυρισμάτων. 

Το Instagram της νεαρής μασέζ είναι γεμάτο διασημότητες. 

Η ίδια μετακόμισε από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο Λος Άντζελες το 2019 κι έκτοτε το πρόγραμμά της είναι ασφυκτικά γεμάτο. 

Δεδομένής της δημοφιλίας της, αλλά και του ότι για κάθε ραντεβού υπολογίζει δύο ώρες, η λίστσα αναμονής της είναι τεράστια και ξεπερνά τα 2,300 άτομα. 

Φέτος προσέλαβε άλλα δύο άτομα που θα ανακαφουφίσουν κάπως την ατζέντα της, αλλά όχι και τον προσωπικό της λογαριασμό. Για τους ενδιαφερόμενους, κάθε ραντεβού με την ίδια στοιχίζει 480 δολάρια, ή 350 αν το μασάζ κάνουν οι συνεργάτες της.

Με πληροφορίες από Wall Street Journal 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα Υόρκη Μαμντάνι Αστόρια

Διεθνή / Αφήνει την Αστόρια και μετακομίζει στην επίσημη δημαρχιακή κατοικία ο Μαμντάνι

Ο Μαμντάνι ανέφερε ότι θα του λείψει η καθημερινότητα στην Αστόρια, σημειώνοντας ωστόσο πως «ακόμη και όταν δεν θα ζω πλέον εκεί, η Αστόρια θα συνεχίσει να ζει μέσα μου και στο έργο μου»
LIFO NEWSROOM
Αυστρία: Ορειβάτισσα εγκαταλείφθηκε από τον σύντροφό της στην υψηλότερη κορφή και πέθανε από το κρύο

Διεθνή / Αυστρία: Εγκατέλειψε την ορειβάτιδα σύντροφό του στην υψηλότερη κορφή και εκείνη πέθανε από το κρύο

Οι κινήσεις που φάνηκαν ύποπτες στους εισαγγελείς - Ο 39χρονος φέρεται να «έβαλε το κινητό σε σίγαση» ενώ προσπαθούσαν να τον εντοπίσουν διασωστικές ομάδες
LIFO NEWSROOM