Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της εβδομάδες αφού κατέρρευσε

Η πριγκίπισσα της Ταϊλάνδης παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της εβδομάδες μετά την κατάρρευσή της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Σε κρίσιμη κατάσταση και χωρίς να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις παραμένει μετά από τρεις και πλέον εβδομάδες η πριγκίπισσα Bajrakitiyabha της Ταϊλάνδης.

Σε νεότερη ανακοίνωση του παλατιού για την κατάσταση της υγείας της 44χρονης πριγκίπισσας, αναφέρεται ότι δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις της από τις 15 Δεκεμβρίου οπότε και κατέρρευσε λόγω σοβαρής καρδιακής αρρυθμίας που οφείλεται σε φλεγμονή μετά από λοίμωξη από μυκόπλασμα.

Η πριγκίπισσα είναι το μεγαλύτερο παιδί του βασιλιά της Ταϊλάνδης Maha Vajiralongkorn και η πιθανή διάδοχος του θρόνου.

«Η γενική κατάσταση της πριγκίπισσας είναι ότι παραμένει χωρίς τις αισθήσεις της», ανέφερε το παλάτι.

«Οι γιατροί συνεχίζουν να παρέχουν φάρμακα και να χρησιμοποιούν εξοπλισμό για την υποστήριξη των λειτουργιών της καρδιάς, των πνευμόνων και των νεφρών ενώ συνεχίζουν τη χρήση αντιβιοτικών και παρακολουθούν στενά την κατάσταση της υγείας της», πρόσθεσε η ανακοίνωση.

Η πριγκίπισσα Bajarakitiyabha αρρώστησε ενώ ετοίμαζε τα σκυλιά της για έναν διαγωνισμό στη βορειοανατολική επαρχία Nakhon Ratchasima, όπου αρχικά νοσηλεύτηκε πριν μεταφερθεί με ελικόπτερο στην Μπανγκόκ.

Είναι ένα από τα τρία παιδιά του βασιλιά Vajiralongkorn που έχουν επίσημους τίτλους, καθιστώντας την επιλέξιμη για το θρόνο σύμφωνα με τον νόμο περί διαδοχής του παλατιού.

Ο βασιλιάς δεν έχει ακόμη ορίσει επίσημα διάδοχο και δεν έχει υπάρξει επίσημη συζήτηση για την προοπτική της πριγκίπισσας να πάρει τον θρόνο.

Η πριγκίπισσα Bajarakitiyabha, δικηγόρος με μεταπτυχιακά και διδακτορικά από το Πανεπιστήμιο Cornell, έχει υπηρετήσει ως πρέσβειρα της Ταϊλάνδης στην Αυστρία, τη Σλοβενία και τη Σλοβακία και στο γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, τη Βασιλική Διοίκηση Ασφαλείας και ως πρέσβειρα της Ταϊλάνδης στην Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την Πρόληψη του Εγκλήματος και την Ποινική Δικαιοσύνη.

Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 1978 και μητέρα της είναι η πρώτη σύζυγος του βασιλιά, η πριγκίπισσα Soamsawali.

Με πληροφορίες του NewYorkPost

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

Διεθνή / Dave Coulier: Διαγνώστηκε με νέο τύπο καρκίνου 7 μήνες αφού κέρδισε τη μάχη με το λέμφωμα non-Hodgkin

«Νιώθεις αυτή την ανακούφιση του “ουάου, έφυγε”, και μετά να κάνεις μια εξέταση που δείχνει ότι τώρα έχεις έναν άλλο τύπο καρκίνου», μοιράστηκε ο ηθοποιός του «Full House»
LIFO NEWSROOM
Σχεδόν 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Διεθνή / Ευρώπη: 1 στις 4 γυναίκες πιστεύει ότι οι άνδρες τυγχάνουν καλύτερης μεταχείρισης από τους επαγγελματίες υγείας

Οι γυναίκες είναι πιο πιθανό να ζητήσουν ιατρική βοήθεια από τους άνδρες, ωστόσο πολλές πιστεύουν ότι λαμβάνουν χειρότερη φροντίδα, σύμφωνα με νέα έκθεση
LIFO NEWSROOM
Οι απεσταλμένοι του Τραμπ συναντιώνται σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Διεθνή / Οι απεσταλμένοι του Τραμπ θα συναντηθούν σήμερα με τον Πούτιν - Ποιες οι προσδοκίες της κάθε πλευράς

Η σημερινή συνάντηση διεξάγεται έπειτα από δύο ημέρες διαπραγματεύσεων στη Φλόριντα μεταξύ Ουκρανών και Αμερικανών αξιωματούχων, με στόχο τη βελτίωση του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου, το οποίο είχε θεωρηθεί ευνοϊκό προς τη Ρωσία
LIFO NEWSROOM