Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε το όνομα του γιου της- Και τι σημαίνει

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε το όνομα του γιου της- Και τι σημαίνει Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε το όνομα του μωρού της που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας τον Ιανουάριο.

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε στο podcast της iHeartRadio ότι το μωρό της με τον σύζυγό της Κάρτερ Ρέουμ θα το ονομάσουν Φίνιξ Μπάρον Χίλτον Ρέουμ.

Το όνομα όπως αποκάλυψε η ίδια είναι ένας φόρος τιμής στον παππού της, τον ιδιοκτήτη των ομώνυμων ξενοδοχείων ανά τον κόσμο, Μπάρον Χίλτον, που πέθανε το 2019 σε ηλικία 91 ετών.

«Ο παππούς μου ήταν πάντα ο μέντοράς μου και τον είχα πολύ ψηλά. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά και μου λείπει κάθε μέρα. Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να δώσω το όνομά του στον πρώτο μου γιο» είπε η Πάρις Χίλτον.

Όσο για το Φίνιξ, όπως είπε η ίδια, ήταν σημαντικό για εκείνη να δώσει το μωρό της ένα όνομα πόλης, όπως έχει και εκείνη.

«Σχεδιάζω τα ονόματα των παιδιών μου για πολλά χρόνια τώρα» παραδέχθηκε. 

Είπε δε, ότι ήδη από νεαρή ηλικία ήθελε, όταν κάνει κόρη, να την πει London. Σημείωσε ακόμα ότι της αρέσουν πάρα πολύ τα ονόματα Βέγκας, Ίμπιζα και Άσπεν, αλλά όχι για τον γιο της.

Το Φίνιξ το σκέφτηκε, όπως είπε πριν από μία δεκαετία και εξήγησε πως για εκείνη το όνομα αυτό σημαίνει ελπίδα, αναγέννηση και μεταμόρφωση.

Πρόσθεσε, δε, ότι κανείς δεν ήξερε για την γέννηση του μωρού της, μέχρι τη στιγμή που έγινε μιας εβδομάδας. Ούτε καν η μητέρα και η αδελφή της.

«Ήταν πολύ όμορφο που είχαμε αυτό το ταξίδι μόνο εγώ και ο Κάρτερ. Επειδή αισθάνομαι ότι η ζωή μου είχε γίνει πολύ δημόσια. Ποτέ δεν είχα κάτι πραγματικά μόνο για μένα».

Με πληροφoρίες του People


 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΧΑΡΙ

Διεθνή / Πρίγκιπας Χάρι: Η αποξένωση από τη βασιλική οικογένεια και ο μονόλογος της συμφιλίωσης

Ο πρίγκιπας Χάρι, σε νέα συνέντευξή του, εκφράζει την επιθυμία του για συμφιλίωση με τη βασιλική οικογένεια, ωστόσο οι δηλώσεις του περιέχουν θυμό, αιχμές και επιθέσεις κατά του πατέρα του, του θεσμικού κατεστημένου και του δικαστικού σώματος
LIFO NEWSROOM
ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΡΑΜΠ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Διεθνή / Νέο διάταγμα Τραμπ απειλεί την οικονομική ανεξαρτησία των γυναικών στις ΗΠΑ

Το νέο εκτελεστικό διάταγμα Τραμπ, με επίφαση την αξιοκρατία και την «ουδετερότητα», αμφισβητεί κρίσιμες προστασίες κατά των έμφυλων και φυλετικών διακρίσεων
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΑΓΑΠΗ ΒΑΡΟΥΝΗ
Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Διεθνή / Ερντογάν από Κατεχόμενα: «Δεν θα επιτρέψουμε να αγγίξετε τις μαντίλες των κοριτσιών μας»

Την Παρασκευή, χιλιάδες Τουρκοκύπριοι κατέκλυσαν τους δρόμους της Λευκωσίας διαδηλώνοντας ενάντια στο νομοθέτημα που επιτρέπει τη χρήση μαντίλας στα σχολεία, φωνάζοντας συνθήματα όπως «κάτω τα χέρια από τον τόπο μας»
LIFO NEWSROOM