Η οργή της Κέιτ Μίντλετον και η νέα ένταση στο Παλάτι

Η οργή της Κέιτ Μίντλετον και η νέα ένταση στο Παλάτι Facebook Twitter
0

Μπορεί όλα να λειτούργησαν όπως έπρεπε στην τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, μπορεί οι εντάσεις ανάμεσα στον Χάρι και τον Ουίλιαμ να αποφεύχθηκαν προς ώρας και το αγκάθι του πρίγκιπα Άντριου να κρύφθηκε σε κάποιο μαλακό μαξιλαράκι του Παλατιού, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι όλα βαίνουν καλώς στο Παλάτι.

Ελάχιστες μέρες μετά και σύμφωνα με τον βασιλικό βιογράφο Τομ Μπόουερ, αποκαλύπτεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας μετά βίας συγκρατούσε την οργή της εναντίον της νέας βασίλισσας Καμίλα. Το γεγονός μάλιστα ότι δεν έκλινε με σεβασμό το γόνυ στη νέα βασίλισσα περιέγραψε το πόσο εξοργισμένη ήταν με όσα είχαν γίνει για τη λίστα των καλεσμένων στη στέψη.

Η πριγκίπισσα Κάθριν αρνήθηκε να υποκλιθεί στην Καμίλα εκείνη τη μέρα και βγήκε με αέρα από το Αββαείο του Ουέστμινστερ.

Ο Μπόουερ ο οποίος σχολίασε τη νέα ένταση ανάμεσα στις γυναίκες του παλατιού στην εκπομπή «Dan Wootton Tonight» επέμεινε στη θέση ότι η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για το γεγονός ότι η Καμίλα κατάφερε να περάσει περίπου 20 δικούς της στην τελετή, ενώ από την οικογένεια της Κάθριν εγκρίθηκαν μόνο 4 άτομα.

«Η Καμίλα κουβάλησε 20 συγγενείς στη στέψη και υπήρχαν μόνο τέσσερις Μίντλετον», εξήγησε ο Μπόουερ στην εκπομπή. Ο ίδιος μάλιστα προσέθεσε τη λεπτομέρεια ότι στις συζύγους των αδελφών της Κέιτ δεν επιτράπηκε τελικά το να συνοδεύονται από τις συζύγους τους.  

 «Αν παρατηρήσετε τα πλάνα της στέψης, καθώς ο βασιλιάς και η βασίλισσα αφήνουν τους θρόνους τους και κατευθύνονται προς την έξοδο του Αβαείου του Ουεστμίνστερ, θα συνειδητοποιήσετε ότι υποκλίνονται όταν περνάει ο βασιλιάς και δεν κουνιέται ματόφυλλο όταν περνά από μπροστά τους η Καμίλα. Κι αυτό συμβαίνει γιατί είναι οργισμένοι με την Καμίλα. Η Κέιτ και ο Ουίλιαμ ήταν επίσης θυμωμένοι. Αυτός ο θυμός ήταν αισθητός σε όλη αυτή την περιοχή του Αβαείου δίπλα στον θρόνο και μπορούσαν να το καταλάβουν και όλοι όσοι είχαν μείνει εκτός, αποκλεισμένοι από αυτή την Τελετή. Πόσω μάλλον η Κέιτ, η οποία και δεν υποκλίθηκε στην Καμίλα», κατέληξε.

Για αρκετά από τα βρετανικά tabloids όλη αυτή η επιχείρηση άμβλυνσης του έτσι κι αλλιώς τσαλακωμένου από χρόνια προφίλ της Καμίλα λαμβάνει τέλος μετά την ειδησεογραφία για τις νέες εντάσεις στο Παλάτι. Και φυσικά. Βασιλικοί συντάκτες προβλέπουν ότι αυτή η νέα κόντρα θα έχει και συνέχεια και ενδιαφέρον. Κυρίως λόγω της υψηλότατης δημοτικότητας της πριγκίπισας της Ουαλίας με την βασίλισσα Καμίλα.

Με στοιχεία από Herald Sun, Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Διεθνή / Κίνα: Απαντά με στρατιωτικές ασκήσεις γύρω από την Ταϊβάν στον απόηχο της ορκωμοσίας του νέου προέδρου

Το Πεκίνο παρουσιάζει τις ασκήσεις ως «αυστηρή τιμωρία» του Λάι Τσινγκ-Τε - Θεώρησαν πως ο λόγος που εκφώνησε στην ορκωμοσία του ισοδυναμούσε με αναγγελία της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν
NEWSROOM