Η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε γιατί δεν κάνει ποτέ χριστουγεννιάτικα δώρα στις κόρες της

Η Ντρου Μπάριμμορ αποκάλυψε γιατί δεν κάνει χριστουγεννιάτικα δώρα στις κόρες της Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι κόρες της Ντρου Μπάριμορ δεν θα ξετυλίξουν δώρα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και η ηθοποιός εξήγησε τον λόγο.

Η Ντρου Μπάριμορ βρέθηκε καλεσμένη της Νισέλ Τέρνερ και αποκάλυψε γιατί δεν αγοράζει χριστουγεννιάτικα δώρα για την 8χρονη Frankie και την 10 ετών Olive.

«Πάντα τους πηγαίνω ένα ταξίδι κάθε Χριστούγεννα. Δεν τους παίρνω δώρα, τα οποία νομίζω ότι στις ηλικίες τους δεν αγαπούν, αλλά σκέφτομαι ότι θα θυμούνται το μέρος και τις φωτογραφίες και την εμπειρία και αυτό θέλω να τους δώσω», εξήγησε.

«Παίρνουν πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια του έτους, οπότε δεν είμαι περίεργη, αυστηρή, ψυχρή μαμά που λέει «Δεν παίρνεις δώρα!» Απλώς αισθάνομαι ότι είναι καλύτερο δώρο μια ανάμνηση ζωής. Προτιμώ να επενδύσω σε αυτό παρά σε ένα κουκλόσπιτο ή κάτι τέτοιο» είπε.

Η Μπάριμορ αποκάλυψε ότι τους χάρισε χριστουγεννιάτικα δώρα όταν δεν μπορούσαν να ταξιδέψουν λόγω της πανδημίας.

«Χαίρομαι που κάνω αυτό που κάνω», είπε για την χριστουγεννιάτικη παράδοση της.

Ενώ η ίδια δήλωσε ευχαριστημένη με το σχέδιό της για τα δώρα, φροντίζει να μην κολλάει τόσο σε μια ρουτίνα διακοπών που να γίνεται αγχωτική.

«Προσπαθώ να θυμάμαι ότι είναι μία γιορτή που πιθανώς δεν θα είναι η ίδια σε 10 χρόνια από τώρα, ότι η ζωή μπορεί να αλλάξει δραματικά και να μπουν νέοι άνθρωποι στη ζωή μας και νέες παραδόσεις», είπε.

«Μου αρέσει να βλέπω τις γιορτές μέσα από μια κωμική, ρεαλιστική οπτική γωνία. Θα έχουμε να αφηγούμαστε πολλές διαφορετικές ιστορίες διακοπών» είπε μεταξύ άλλων.

Στην ίδια συνέντευξη η Ντρου Μπάριμορ αποκάλυψε ότι άρχισε να βγαίνει ξανά ραντεβού, μια εξέλιξη για την οποία όπως είπε «αισθάνεται καλά».

«Έλειψα για λίγο. Κάνω διαλείμματα και μετά λέω "Ξέρεις τι; Είμαι έτοιμη να το δοκιμάσω ξανά", είπε. "... Είμαι κάπως ανοιχτή στην ιδέα και πάλι, γιατί πέφτω σε χειμερία νάρκη σαν αρκούδα στη ζωή μου. Θα απενεργοποιήσω την εφαρμογή».

Αυτό που είναι σημαντικό πλέον για αυτήν, όπως είπε, είναι η καλή συμπεριφορά του άλλου. «Καθώς μεγαλώνω, η συμπεριφορά είναι το παν για μένα. Είναι σαν το αστέρι του βορρά μου» είπε.

Η Μπάριμορ αποκάλυψε ότι έχει πάει σε πολλά ραντεβού με ένα άτομο, για τον οποίο αισθάνεται «αισιόδοξη» για το μέλλον τους.

«Υπήρξε ένα δεύτερο και ένα τρίτο ραντεβού με κάποιον, που είναι μεγάλη υπόθεση» αποκάλυψε.

Για τα ατυχή ραντεβού που έχει κάνει λέει ότι πολλοί είναι αστείοι. «Μην τους αφήσεις να σε απογοητεύσουν. Μην το εκλάβεις ως σημάδι ότι το ραντεβού είναι δύσκολο ή μη λειτουργικό. Αυτό είναι ένα άτομο. Ένα ραντεβού δεν αντικατοπτρίζει όλα τα άλλα» ήταν η συμβουλή της.

«Να είσαι πάντα αισιόδοξος. Ποτέ μην γίνεσαι κυνικός και μην αισθάνεσαι κουρασμένος για τίποτα, αλλά κυρίως για τα ραντεβού» είπε μεταξύ άλλων.

Με πληροφορίες του ΕΤOnline

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ