Η Ντέμι Μουρ πήγε με τον σκύλο της στο Λούβρο- Απαγορεύονται τα ζώα, δεν ενθουσιάστηκαν οι φαν της

Η Ντέμι Μουρ πήγε με τον σκύλο της στο Λούβρο- Απαγορεύονται τα ζώα, δεν ενθουσιάστηκαν οι φαν της Facebook Twitter
0

Κριτική δέχεται η Ντέμι Μουρ από followers της, μετά την ανάρτηση φωτογραφιών με τον σκύλο της, μέσα στο Λούβρο

Η 59χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε το παγκοσμίου φήμης μουσείο μαζί με τον σκύλο της, όπως προδίδουν οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λούβρο απαγορεύονται τα ζώα. 

«Απαγορεύονται όλα τα ζώα, με εξαίρεση τους σκύλους οδηγούς ή τους σκύλους βοήθειας που συνοδεύουν ανθρώπους με κινητικά ή ψυχολογικά προβλήματα», αναφέρει η ιστοσελίδα του μουσείου,  στη λίστα με το τι δεν επιτρέπεται στο Λούβρο. 

Στη μία από τις φωτογραφίες η Ντέμι Μουρ ποζάρει με τον σκύλο της, που ονομάζεται Πίλαφ, μπροστά στη Μόνα Λίζα. Στις άλλες δύο, το κατοικίδιό της είναι χωμένο μέσα στο πουκάμισό της, ενώ η Αμερικανίδα ηθοποιός είναι μπροστά από την Αφροδίτη της Μήλου και ένα ακόμη γλυπτό.   

Η Ντέμι Μουρ πήρε με τον σκύλο της στο Λούβρο- Απαγορεύονται τα ζώα, δεν ενθουσιάστηκαν οι φαν της Facebook Twitter

Η Ντέμι Μουρ πήρε με τον σκύλο της στο Λούβρο- Απαγορεύονται τα ζώα, δεν ενθουσιάστηκαν οι φαν της Facebook Twitter

Οι αναρτήσεις αυτές δεν ενθουσίασαν τους followers της στο Instagram, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν πώς επετράπη κάτι τέτοιο. «Ένας σκύλος στο καλύτερο μουσείο;», σχολίασε κάποιος. «Πώς στην ευχή σου επέτρεψαν να βάλεις έναν σκύλο στο Λούβρο», έγραψε άλλος. 

«Λυπηρό όταν διάσημοι κάνουν κατάχρηση της φήμης τους και πηγαίνουν με τα κατοικίδιά τους σε μέρη στα οποία δεν μπορούν να τα πάρουν οι απλοί άνθρωποι. Το Λούβρο έχει πολιτική που δεν επιτρέπει τα κατοικίδια, με εξαίρεση τα ζώα βοηθούς. Η Ντέμι Μουρ έπρεπε να το ξέρει αυτό», επεσήμανε άλλος χρήστης του Instagram. 

Ο σκύλος της Ντέμι Μουρ δεν έχει πάει μόνο στο μουσείο του Λούβρου. Πρόσφατα, η ηθοποιός πόζαρε με το κατοικίδιό της και στον τελικό του Ρολάν Γκαρός. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ