Η Mj Rodriguez έγινε η πρώτη τρανς ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα

Η Mj Rodriguez έγινε η πρώτη τρανς ηθοποιός που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Facebook Twitter
0

Η 31χρονη ηθοποιός Mj Rodriguez, έγινε η πρώτη τρανς που κέρδισε Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο της ως νοικοκυράς και νοσοκόμας στη γνωστή σειρά «Pose». 

Η Mj Rodriguez είχε ξαναγράψει ιστορία το περασμένο καλοκαίρι όταν έγινε η πρώτη τρανς που προτάθηκε για τα βραβεία Emmy. Ωστόσο, τότε δεν είχε κερδίσει το εν λόγω βραβείο.

Σε κάθε περίπτωση, μόλις έμαθε για τη μεγάλη νίκη της, η 31χρονη ηθοποιός μοιράστηκε τη χαρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ουάου! Σας ευχαριστώ! Αυτή είναι μια πόρτα που θα ανοίξει για πολλά ακόμη νέα ταλαντούχα άτομα», έγραψε στο Instagram. «Στα μικρά ΛΟΑΤΚΙ μωρά μου λέω πως είμαστε εδώ. Η πόρτα είναι τώρα ανοιχτή τώρα για να φτάσετε στα αστέρια!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι και η πρώτη Χρυσή Σφαίρα και για την ίδια τη σειρά «Pose», η οποία έκανε πρεμιέρα το 2018. Ενώ η σειρά είχε λάβει ενθαρρυντικά σχόλια λόγω του καστ της που περιελάμβανε τα περισσότερα τρανς άτομα από ποτέ άλλοτε, οι πρωταγωνιστές έχουν καταγγείλει την πλήρη απουσία βραβεύσεων.  

Το 2020, οι συμπρωταγωνιστές του «Pose», Indya Moore και Angelica Ross είχαν μιλήσει εναντίον των βραβείων Emmy επειδή δε συμπεριέλαβε το μαύρο τρανς καστ της σειράς στους υποψήφιους για τα βραβεία εκείνης της χρονιάς.  

Με πληροφορίες από NBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

Διεθνή / Μπαράκ Ομπάμα: «Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία ντροπή» - Η απάντηση για το ρατσιστικό βίντεο του Τραμπ

«Υπάρχει ένα είδος φθηνού θεάματος που εκτυλίσσεται στα social media και στην τηλεόραση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος κατά τη διάρκεια podcast
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΜΙΝΕΑΠΟΛΗ ICE

Διεθνή / «Οι Αμερικανοί λένε όχι»: Ο Ομπάμα στηρίζει δημόσια τις διαδηλώσεις κατά της ICE στη Μινεάπολη

Ο Ομπάμα έκανε λόγο για «πρωτοφανή» δράση της ICE στη Μινεάπολη, περιγράφοντας επιχειρήσεις χωρίς σαφές πλαίσιο, με ομοσπονδιακούς πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια και να βγάζουν ανθρώπους έξω
THE LIFO TEAM
Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Διεθνή / Ζιζέλ Πελικό: «Ένιωσα συντετριμμένη από τη φρίκη αλλά δεν νιώθω θυμό»

Η 73χρονη δηλώνει αποφασισμένη να βρει απαντήσεις για να θεραπευτεί - «Θέλω να επισκεφθώ τον πρώην σύζυγό μου για να έχω απαντήσεις. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω, αλλά πρέπει να τον κοιτάξω κατάματα»
THE LIFO TEAM