Μετά το παιδικό βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα, η Μέγκαν Μαρκλ μπαίνει στον κόσμο των κινουμένων σχεδίων. 

 

Το Netflix ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με την δούκισσα του Σάσεξ και την Archewell Productions, την εταιρεία παραγωγής της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι. 

 

Η σειρά με τον προσωρινό τίτλο «Pearl» αφορά τις περιπέτειες ενός 12χρονου κοριτσιού, το οποίο αντλεί έμπνευση από «διάφορες γυναίκες στην ιστορία που είχαν επιρροή», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. 

 

«Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας, η Pearl, είναι σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού της καθώς προσπαθεί να ξεπεράσει τις προκλήσεις της καθημερινότητας», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ, που θα είναι είναι εκτελεστική παραγωγός της σειράς μαζί με άλλους. 

 

Η δούκισσα του Σάσεξ εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι η Archewell Productions, μαζί με την «πανίσχυρη πλατφόρμα του Netflix» και «αυτούς τους απίστευτους παραγωγούς» θα παρουσιάσουν αυτή τη σειρά κινουμένων σχεδίων «που τιμά εξαιρετικές γυναίκες της ιστορίας». 

 

Αυτή θα είναι η πρώτη σειρά κινουμένων σχεδίων της Archewell Productions, που ήδη συνεργάζεται με το Netflix για ένα ντοκιμαντέρ- σειρά για τα Invictus Games. Πρόκειται για τους αγώνες στους οποίους μετέχουν ένστολοι που τραυματίστηκαν στο καθήκον, τους οποίους δημιούργησε ο πρίγκιπας Χάρι.