ΒΑΣΕΙΣ 2024

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της κυβέρνησης Μακρόν. Φωτ.: ΕΡΑ
0

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της κυβέρνησης Μακρόν, φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Playboy, όπου έδωσε συνέντευξη για την «ελευθερία των γυναικών και τον φεμινισμό». 

«Πρόκειται για ένα εξώφυλλο του Playboy που δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Ακόμη και πριν να έχει καν δημοσιευτεί, προκαλεί αναστάτωση και πονοκέφαλο στους διαδρόμους της εξουσίας», σχολιάζει η γαλλική εφημερίδα Le Parisien. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Μαρλέν Σιαπά πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του περιοδικού Playboy, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου.

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Μέρος από το εξώφυλλο του περιοδικού Playboy, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Απριλίου στη Γαλλία. Φωτ.: Le Parisien
 

Το περιοδικό θα φιλοξενήσει επίσης τέσσερις φωτογραφίες, όπου, σύμφωνα με πηγή εκ των έσω, η Γαλλίδα υφυπουργός «ποζάρει με σέξι τρόπο και τυλιγμένη σε μια γαλλική σημαία».

Το Playboy έδωσε σήμερα μια μικρή γεύση, κυκλοφορώντας ένα μέρος του εξωφύλλου του, με το υπουργικό γραφείο της Σιαπά να σπεύδει την ίδια στιγμή να διευκρινίσει πως «είναι ντυμένη με ένα μακρύ λευκό φόρεμα κι αυτό ισχύει για όλες τις φωτογραφίες».

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν. Φωτ.: ΕΡΑ

«Η μόνη υπουργός σε θέση να απαντήσει ερωτήσεις ενός περιοδικού όπως το Playboy»

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Μαρλέν Σιαπά συμφώνησε να δώσει συνέντευξη στο Playboy «κυρίως για την ελευθερία των γυναικών, αλλά και για τον φεμινισμό, την πολιτική και τη λογοτεχνία»- 12 σελίδες στις οποίες μιλάει για τη βία κατά των γυναικών και την ενδοοικογενειακή βία, καθώς επίσης την οικονομία, την οικολογία αλλά και την υπερθέρμανση του πλανήτη. "

«Η Μαρλέν Σιαπά είναι η μόνη υπουργός που μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις ενός περιοδικού όπως το Playboy και η πρώτη γυναίκα πολιτικός που εμφανίζεται στο εξώφυλλο», σχολίασαν πηγές από το περιβάλλον της.

Η Μαρλέν Σιαπά, υφυπουργός της κυβέρνησης Μακρόν, στο εξώφυλλο του Playboy Facebook Twitter
Με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν. Φωτ.: ΕΡΑ

Αν και ο Ζαν- Κριστόφ Φλορεντίν, διευθυντής του Playboy, δεν θέλησε να σχολιάσει, σύμφωνα με την le Parisien, το περιοδικό ζήτησε από την Μαρλέν Σιαπά να εμφανιστεί στο εξώφυλλο επειδή τη θεωρεί ενσάρκωση της φεμινιστικής δράσης στη Γαλλία.

«Ένα εκδοτικό πραξικόπημα για αυτό το κάπως αναχρονιστικό περιοδικό», σημειώνει το δημοσίευμα, προσθέτοντας πως το επικοινωνιακό τέχνασμα ήδη προκαλεί τριγμούς στην κυβέρνηση, που φοβάται μήπως επηρεάσει την εικόνα της εν μέσω της κοινωνικής κρίσης για τις συντάξεις.

Διεθνή
0

ΒΑΣΕΙΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόσχα: Η Πλατεία Ευρώπης μετονομάζεται σε Πλατεία Ευρασίας

Διεθνή / Μόσχα: Η Πλατεία Ευρώπης μετονομάζεται σε Πλατεία Ευρασίας

Η απόφαση του δημάρχου της Μόσχας, Σεργκέι Σομπιάνιν, για τη μετονομασία ακολουθεί την αφαίρεση των σημαιών 48 ευρωπαϊκών χωρών από την πλατεία τον Μάρτιο του 2023, περίπου 13 μήνες μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
LIFO NEWSROOM
Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Ακτιβιστές κατέλαβαν τον διάδρομο

Διεθνή / Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Ακτιβιστές κατέλαβαν τον διάδρομο

Έξι ακτιβιστές έκοψαν τμήμα της περίφραξης με πένσες και έφτασαν με τα πόδια, ποδήλατα και σκέιτμπορντ σε διάφορα σημεία γύρω από τους διαδρόμους προσγείωσης και απογείωσης
LIFO NEWSROOM
Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Το FBI δεν είναι σίγουρο ότι χτύπησε σφαίρα το αυτί του

Διεθνή / Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Το FBI δεν είναι σίγουρο ότι χτύπησε σφαίρα το αυτί του

Μια από τις πρώτες θεωρίες υποστήριξε ότι ο Τραμπ μπορεί να χτυπήθηκε από θραύσμα γυαλιού όταν η σφαίρα πέρασε μέσα από μια οθόνη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί καμία σπασμένη οθόνη
LIFO NEWSROOM