Η λεπτομέρεια στη φωτογραφία Ρονάλντο-Μέσι για τη Louis Vuitton -«Αντέγραψαν» κορυφαίο αγώνα σκάκι

Η λεπτομέρεια στη φωτογραφία Ρονάλντο-Μέσι για τη Louis Vuitton -«Αντέγραψαν» κορυφαίο αγώνα σκάκι Facebook Twitter
Φωτ: Louis Vuitton
0

Πριν από μερικές ημέρες, η Louis Vuitton κατόρθωσε να ενώσει τους δύο κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι πόζαραν μαζί για τον φακό της Άνι Λίμποβιτς.

Οι δύο σούπερσταρ του πλανήτη αναμετρήθηκαν σε έναν αγώνα σκάκι, με τα πιόνια να τοποθετούνται πάνω στο εμβληματικό pattern του πολυτελούς οίκου.

Η καμπάνια της Louis Vuitton έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τις αναρτήσεις Ρονάλντο και Μέσι να συγκεντρώνουν πάνω από 60 εκατ. likes.

Σχολιάζοντας την viral φωτογραφία, λάτρεις του σκακιού έσπευσαν να σχολιάσουν ότι η τοποθέτηση των πιονιών δεν ήταν διόλου τυχαία και «αντιγράφει» την παρτίδα που έπαιξαν δύο grandmaster Magnus Carlsen και Hikaru Nakamura στο τουρνουά σκακιού της Νορβηγίας το 2017. Ο εμβληματικός σκακιστικός αγώνας έληξε ισόπαλος. 

Ο Hikaru Nakamura έγραψε χαρακτηριστικά, από την πλευρά του: «Και αναρωτιόμουν γιατί αυτές οι θέσεις στο σκάκι μου είναι τόσο γνώριμες».

«Η δεύτερη μεγαλύτερη μάχη της εποχής μας μιμούμενη τη μεγαλύτερη», σημείωσε ο Magnus Carlsen.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εμπνευστές φέρεται να επιθυμούν να παραλληλίσουν την μακροχρόνια αντιπαλότητα μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι, και την αναμενόμενη συζήτηση που πυροδοτείται για το ποιος είναι ο καλύτερος από τους δύο.

Με πληροφορίες Euronews Culture

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ