Η Lady Gaga ανακοίνωσε το νέο της τραγούδι «Hold My Hand»- Για την ταινία «Top Gun: Maverick»

Η Lady Gaga ανακοίνωσε το νέο της τραγούδι «Hold My Hand»- Για την ταινία «Top Gun: Maverick» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Η Lady Gaga ανακοίνωσε το νέο της κομμάτι «Hold My Hand», το οποίο πρόκειται να ακουστεί στο σίκουελ του «Top Gun: Maverick» και έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του.

Με μια ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Lady Gaga εξήγησε ότι δούλευε στο κομμάτι «εδώ και χρόνια» και μίλησε με ειλικρίνεια για το τι σήμαινε για εκείνη τόσο η διαδικασία όσο και το τελικό αποτέλεσμα.

«Όταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν συνειδητοποίησα καν τα πολλαπλά επίπεδα που εκτείνονταν στην καρδιά της ταινίας, τη δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε», έγραψε.

«Δουλεύω πάνω σε αυτό για χρόνια, το τελειοποιώ, προσπαθώ να το κάνω δικό μας. Ήθελα να κάνω τη μουσική σε ένα τραγούδι όπου θα μοιραζόμαστε τη βαθιά μας ανάγκη να γίνουμε κατανοητοί και να προσπαθούμε να καταλάβουμε ο ένας τον άλλον – μια λαχτάρα να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και μια ικανότητα να γιορτάζουμε τους ήρωες της ζωής».

«Είμαι τόσο ευγνώμων στον Τομ και τον Χανς και τον Τζο για αυτήν την ευκαιρία—και ήταν μια όμορφη εμπειρία να συνεργαστώ μαζί τους. Μαζί με τους BloodPop, Ben Rice και όλους τους άλλους που δούλεψαν μαζί μας είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το μοιραζόμαστε μαζί σας» συνέχισε.

«Αυτό το τραγούδι είναι ένα ερωτικό γράμμα στον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο. Ήθελα τόσο καιρό να το ακούσετε. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα σας το δώσω στις 3 Μαΐου. «Hold My Hand» έγραψε κλείνοντας.

Το κομμάτι είναι μία παραγωγή των Lady Gaga, BloodPop και Benjamin Rice ενώ η κινηματογραφική έκδοση που περιλαμβάνεται στην ταινία διαθέτει επίσης παραγωγή και μουσική από τους Harold Faltermeyer και Hans Zimmer.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου.

Με πληροφορίες του NME

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ