Η Κρίσι Τέιγκεν διέγραψε τον λογαριασμό της στο Twitter, υποστηρίζοντας πως η δημοφιλής πλατφόρμα λειτουργεί «αρνητικά» για εκείνη.

 

Το γνωστό μοντέλο και τηλεπερσόνα, που είχε πάνω από 13,7 εκατομμύρια ακολούθους, ανακοίνωσε την απόφασή της με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε την Τετάρτη. Απευθυνόμενη στους ακολούθους της είπε πως για πάνω από δέκα χρόνια «ήταν ο κόσμος της».

 

«Χρωστάω πάρα πολλά σε αυτό τον κόσμο που δημιουργήσαμε εδώ. Ειλικρινά θεωρώ πολλούς από εσάς ως κανονικούς μου φίλους.»

 

«Αλλά ήρθε η ώρα για μένα να σας αποχαιρετήσω», έγραψε προσθέτοντας πως η πλατφόρμα δεν λειτουργεί για εκείνη πια θετικά αλλά αρνητικά.

 

Η Κρίσι Τέιγκεν έκλεισε το Twitter της - Οι τελευταίες αναρτήσεις

 

Πέρυσι η Τέιγκεν χρησιμοποίησε το Twitter, και άλλες πλατφόρμες, για να ανακοινώσει πως έχασε το παιδί του κυοφορούσε, στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η κίνηση αυτή επαινέθηκε από πολλούς χρήστες και επαγγελματίες του χώρου της υγείας, ωστόσο άλλοι άσκησαν κριτική.   

 

«Ο στόχος της ζωής μου είναι να κάνω τους ανθρώπους χαρούμενους. Ο πόνος που νιώθω όταν δεν το κάνω είναι μεγάλος για εμένα. Πάντα με παρουσιάζουν ως ένα δυναμικό μαύρο κορίτσι, αλλά απλά δεν είμαι», έγραψε την Τετάρτη. 

 

«Να είστε καλά τουιτεράδες. Να ξέρετε πως αυτό που με ένοιαζε πάντα ήσασταν εσείς.»

 

Ο λογαριασμός της στο Instagram παραμένει ενεργός.


Η Κρίσι Τέιγκεν έκλεισε το Twitter της - Οι τελευταίες αναρτήσειςΜε πληροφορίες από CNN