Η Κάρμεν Ηλέκτρα έγινε 50 και έκανε προφίλ στο OnlyFans: «Αφεντικό του εαυτού μου»

Η Κάρμεν Ηλέκτρα έγινε 50 και έκανε προφίλ στο OnlyFans: «Αφεντικό του εαυτού μου» Facebook Twitter
0

Η Κάρμεν Ηλέκτρα λέει πως ήταν «παιχνιδάκι» και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερη σκέψη για να αποφασίσει να γίνει μέλος του OnlyFans

«Απλώς ένιωσα τύπου, "Ναι, πρέπει να το κάνω αυτό"», εξηγεί η 50χρονη σταρ, που έγινε διάσημη μέσα από την τηλεοπτική σειρά Baywatch και sex symbol της δεκαετίας του '90. 

«Επιτέλους έχω την ευκαιρία να είμαι αφεντικό του εαυτού μου και να μοιραστώ το δημιουργικό όραμά μου με τους φανς, χωρίς κάποιον πάνω από το κεφάλι μου, να λέει, "Μην κάνεις αυτό, μην κάνεις εκείνο, κάλυψε το άλλο», προσθέτει.

Το προφίλ της στο OnlyFans περιλαμβάνει tutorials ομορφιάς, υλικό από διακοπές, φωτογραφίες με μαγιό και εσώρουχα, καθώς επίσης «πιο σέξι, κομψές πόζες και βίντεο». Και αν θελήσει να δείξει «κάτι παραπάνω», λέει πως δεν χρειάζεται πλέον να λογοκρίνει τίποτα βάζοντας emoji με καρδιές ή αστεράκια, όπως πρέπει να κάνει στο Instagram. 

«Ούτως ή άλλως ο κόσμος θα κάνει ό,τι θέλει με τις φωτογραφίες σου, οπότε καλύτερα να έχεις εσύ τον έλεγχο», τονίζει.

Η πρόσφατη κίνηση στην καριέρα της έρχεται μετά από μια σειρά αγωγών ενάντια σε διάφορα strip club, τα τελευταία χρόνια, που χρησιμοποιούσαν εικόνες της χωρίς την άδειά της. 

«Είναι ωραίο να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου. Δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά σέβομαι όσους το κάνουν και είναι ειλικρινείς», λέει.

Η πρώτη ανάρτηση της Κάρμεν Ηλέκτρα στο OnlyFans περιλαμβάνει υλικό από ένα πρόσφατο ταξίδι στο Παλμ Σπρινγκς, όπου γιόρτασε τα 50ά γενέθλιά της με φίλους. 

«Είναι κάτι σαν ετήσια παράδοση- έρχονται όλοι οι φίλοι μου, πιάνω ένα σπίτι και διασκεδάζουμε. Μου αρέσει να τους περιποιούμαι. Πληρώνω εγώ το σπίτι και μετά απλώς περνάμε καλά, κάνοντας μπάρμπεκιου και κολύμπι. Είναι σαν ένα δεύτερο σπίτι εκτός σπιτιού», λέει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ψήφος δυσπιστίας κατά της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή της ΕΕ

Διεθνή / Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Σήμερα η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας - Δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή της ΕΕ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αντιμετωπίζει σπάνια ψήφο δυσπιστίας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, φέρνοντας στο φως τη δυσαρέσκεια για τη δεξιά στροφή των πολιτικών της ΕΕ και ζητήματα διαφάνειας στη διακυβέρνηση
LIFO NEWSROOM
Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν διάλειμμα από τα smartphone για την ψυχική τους υγεία

Διεθνή / Όλο και περισσότερα παιδιά κάνουν διάλειμμα από τα smartphone για την ψυχική τους υγεία

Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι τα παιδιά και οι έφηβοι παίρνουν πρωτοβουλία να διακόψουν τη χρήση smartphone και social media για να προστατεύσουν την ψυχική τους υγεία, την ασφάλεια και την συγκέντρωσή τους
LIFO NEWSROOM
Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

Διεθνή / Sotheby’s: Σε δημοπρασία ο μεγαλύτερος αρειανός μετεωρίτης στη Γη

«Όταν εξετάστηκαν τα κομμάτια του, συνειδητοποιήσαμε: "Θεέ μου, είναι αρειανός". Στη συνέχεια ανακαλύψαμε ότι είναι το μεγαλύτερο κομμάτι του Άρη στον πλανήτη μας », δηλώνει η αντιπρόεδρος του οίκου
LIFO NEWSROOM