Η Intel «έκλεψε» από την Apple τον ηθοποιό που διαφήμιζε Mac και τώρα πουλά PC

Η Intel «έκλεψε» από την Apple τον ηθοποιό που διαφήμιζε Mac και τώρα πουλά PC Facebook Twitter
0

Για χρόνια, ο Τζάστιν Λονγκ ήταν ο διάσημος "Είμαι Mac" τύπος, που πρωταγωνιστούσε σε διαφημιστικά σποτ της Apple τα οποία, με χιουμοριστικό τρόπο, ειρωνεύονταν τα PC. Όμως αυτό άλλαξε μετά από μια δελεαστική πρόταση της Intel. 

Ο Λονγκ υπήρξε ίσως το πιο αναγνωρίσιμο «πρόσωπο» των Mac. Μαζί με τον επίτηδες ατζαμή Τζον "Είμαι PC" Χότζμαν, είχαν παίξει συνολικά σε 66 σποτ της Apple όπου ο Λονγκ/Mac συγκρινόταν με τον Χότζμαν/PC και έβγαινε πάντα καλύτερος σε όλα τα σημεία. Τώρα όμως πέρασε στην αντίπερα όχθη σε μία καμπάνια που χρηματοδοτείται από την ανταγωνίστρια εταιρεία Intel. 

Δείτε εδώ μερικά από τα παλιά σποτ της Apple (και ακολουθούν της Intel).

Αυτά τα βίντεο ανήκουν στο παρελθόν και ο Λονγκ έχει πλέον προσληφθεί από την Intel και την εταιρεία μάρκετινγκ VMLY&R για την καμπάνια Justin Gets Real. Ο Λονγκ δεν συστήνεται πια ως Mac αλλά ως «πραγματικός άνθρωπος που κάνει μία πραγματική σύγκριση» ανάμεσα σε Mac και PC με επεξεργαστές Intel"=.

Τα βίντεο έρχονται σε μία περίοδο που η Apple έχει αναπτύξει τους δικούς της επεξεργαστές M1 chip και κόβει τους δεσμούς με τους κατασκευαστές  επεξεργαστών όπως η Intel που τροφοδοτούσε μέχρι πρόσφατα τα μοντέλα iMac και Macbook. Αναπόφευκτα αρκετοί συνδέουν τα δύο γεγονότα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ