Έμα Κόριν: Το πρώτο non binary άτομο σε εξώφυλλο της Vogue γράφει ιστορία

Έμα Κόριν: Το πρώτο non binary άτομο σε εξώφυλλο της Vogue γράφει ιστορία Facebook Twitter
0

Η Έμα Κόριν -γνωστή για τον ρόλο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στη σειρά «The Crown» του Netflix- και η Vogue έγραψαν ιστορία με το νέο τους τεύχος.

Η 26χρονη ηθοποιός, που φωτογραφήθηκε χαμογελαστή με κοντό κούρεμα και καπέλο τζόκεϊ, έγινε το πρώτο non binary άτομο που εμφανίζεται στο εξώφυλλο της αμερικανικής έκδοσης του περιοδικού.

Το ιστορικό εξώφυλλο αποτελεί, αναμφίβολα, ένα τολμηρό βήμα προς τα εμπρός για τη Vogue, που είναι γνωστή ως η επιτομή της μόδας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης, αφού προβάλλει με μοναδικό τρόπο τους σταρ στα εξώφυλλά της, και αυτό με τη σειρά του προσφέρει μεγάλη εκπροσώπηση για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Το χαμόγελό μου τα λέει όλα! Τεράστια τιμή να είμαι το εξώφυλλο του Αυγούστου» έγραψε στο Instagram.

Στη συνέντευξη η Έμα Κόριν συζητά τη nonbinary ταυτότητα, αλλά και τη χρήση της αντωνυμίας they. «Αισθάνομαι πολύ πιο ορατή όταν με αποκαλούν "they", αλλά οι πιο στενοί μου φίλοι με φωνάζουν "she" και δεν με πειράζει, γιατί ξέρω ότι με ξέρουν» λέει. 

Μίλησε επίσης για τις σχέσεις και για πώς είναι να βγαίνεις με άτομα διαφορετικής ταυτότητας φύλου, εξηγώντας ότι προσδιορίζεται ως queer όταν πρόκειται για τη σεξουαλικότητα, αν και παραδέχεται ότι ακόμη επεξεργάζεται «όλα αυτά τα περίπλοκα πράγματα σχετικά με το φύλο και τη σεξουαλικότητα».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM